Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek!
Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy rávilágítsak egy visszatérő problémára és megoldást is találjunk rá.

Sokan, akik elérik céljaikat a szupernővé válás területén – szembesülnek azzal, hogy tiszavirág életű az örömük, boldogságuk.

Vajon mi lehet a baj? Hiszen mindig is erre vágytam – hogy bomba nő legyek, és elégedetten nézhessek a tükörbe…..

A pasim oda van értem, a férfiak megfordulnak utánam az utcán. Kisebb káosz keletkezik a térben ahová belépek. Mindenki engem figyel – ki bámul – ki csak lopva a szeme sarkából mustrálgat. 

Igen, erre vágytam – hogy megkapjam az engem megillető figyelmet. 

De meddig tudom ezt fenntartani, hisz tudom – a szépség múlandó. Nem tudok élni e nélkül az érzés nélkül, nekem kell ez a figyelem! 

Mi lesz, ha elkezd megereszkedni a testem itt – ott?  Jönnek a ráncok, meg a fel – felugrott kilók sehogy sem akarnak lepattanni – pedig széthajtom magam. 

A helyzet az, hogy ezen az úton járva sosem lehetsz boldog!  Az alapokkal van baj. Addig ugyanis, amíg azt gondolod – hogy a boldogságod egy külső körülmény okozza a számodra – a legnagyobb tévedésben élsz. De megnyugtatlak, nem vagy egyedül.

Szüleink és környezetünk mintáját követjük felnőtté válásunk során, no meg a média is belerondít ebbe a képbe nem kicsit.

Az emberiség ősidők óta kutatja a boldogság forrását. Nekünk csupán nyitott szemmel kell járnunk a világban, hogy felfedezzük az ide vezető utat.  

A BoldogságNyomában.Hu) weboldalt azoknak hoztam létre, akik nem akarják leélni az életüket azzal tudattal, hogy a boldogság csak egy – egy kis felvillanás az életünkben és elérni szándékosan nem tudjuk, hanem, ha szerencsénk van – ránk talál. 

Szabó Pétertől megtudhatod például, hogy a Boldogság Tanulható. Bagdy Emőke számtalan gyakorlati tanácsot ad számodra, hogyan költözhet az életedbe az Öröm, Harmónia, Boldogság. 

Előfordult már veled, hogy amikor a konditeremben izzadtál – közben őrülten vágytál rá, hogy bárcsak a kedvesed karjaiban legyél?

Vagy amikor a pároddal egy romantikus estét készültök eltöltetni – rád tör a bűntudat, hogy inkább edzened kéne, mert teljesen kezdesz szétesni? 

Eckart Tolle –  A most hatalma című könyvében világít rá erre, az általa kollektív elmebajnak titulált jelenségre, melynek okozója nem más, mint az egónk – melyet Eckhart hamis énképnek nevez. 

Hogyan lehetek akkor szuper nőként egyszerre boldog is?

Legfontosabb szabály, hogy a boldogság forrása nem egy rajtad kívülálló valami vagy valaki.  

Meg kell tanulnod figyelmedet befelé fordítani.  A külvilág annyira intenzíven hat érzékszerveinken keresztül ránk, hogy igazán gyönyörű belső világunk a feledésbe merül teljesen. 

Erre a belső forrásra kell rátalálnunk ismét, mely felé rengeteg információ mutat.  

Kívánom, hogy találd meg te a harmóniát a külső és belső világod között és akkor megtalál a boldogság. 

Demeter Miklós

kép forrás: Jill Wellington képe a Pixabay -en.

Check Also

Gyöngyösi Szilvi benzinkút

Gyöngyösi Szilvi a benzinkúton is show-t csinált

Legutóbb egy benzinkút nem hagyott nyugodni… 🙂 Az 1 literes motorolajok pedig pont jók,hogy még …