Palkó Noémi

Palkó Noémi – aerobik edző, Iron Step vezető edző, BodyForm vezető edző – Gyula

Bemutatkozás

Palkó Noémi vagyok, 28 éves aerobik edző, Iron Step és Iron Form vezető edző, Kangoo Jumps oktató és Rúd-Fitness vezető edző, sportszervező és felnőttképzési szakértő. 6 éve foglalkozom csoportos edzésekkel. Pályafutásomat Budapesten kezdtem, majd Gyulára leköltözve saját fitness termembe folytattam.

A gyulai fitness termem 3 éve üzemel, ahol folyamatos teltházas edzéseket tartok. Mindenem a sport és nagy vágyam, hogy még több emberhez eljusson az a pozitív életszemlélet, amelyet képviselek. Nem vagyok mű, a vendégeim bármikor számíthatnak rám, hiszen minden nap közösen azon dolgozunk, hogy sikeresek legyenek az edzés terén és, hogy őrülten jól érezzék magukat!

Miben tudok segíteni?

Azzal segítek a leghatékonyabban, hogy nem árulok zsákbamacskát. Nem hallgatok el tévhiteket csak azért, hogy népszerűbb legyek és többen járjanak az edzéseimre. Úgy gondolom az őszinteség a legnagyobb fegyverem, így hatékonyabban és gyorsabban tudok segíteni az információra éhező olvasóknak. Továbbá nem vagyok egy megközelíthetetlen ikonikus ember, hozzám bárki jöhet a privát gondjaival, bajaival, nincs tabu téma, mindenben segítek.

Tanulmányaim

 • 2008 Aerobik edző tanfolyam
 • 2008 Kangoo Jumps instructori tanfolyam
 • 2009 Zumba Fitness instructori tanfolyam
 • 2012 X-Pole Rúdfitness vezető edző
 • 2014 BodyForm és Iron Step vezető edző és új edzésirányzatok megalkotója

Minek vagyok a szakértője

Folyamatosan bővítem a tudásomat a testépítés, életmódváltás, zsírégetés, alakformálás világában. Nagyon fontosnak tartom, hogy elfogadjuk önmagunkat, de ezért tennünk is kell. Ha már utolért minket a cukorbetegség és a magas koleszterin, akkor már kapkodhatunk ijedten. Ezt segítek megelőzni és folyamatosan motiválni. És miért tudok motiválni? Mert én nem keresek kifogásokat!

Referenciák:

Levelek, amiket tőletek kapok:

 • „Szia Noémi! Tetszenek az írásaid, kemény vagy, mint Csernus doki, de pont ezért jön át a mondandó!”
 • „Szia Noémi!Nagyon csodállak azért amit csinálsz és “irigykedve” nézem a képeidet”
 • „Kedves Noémi, figyelem egy ideje a munkásságodat, amelynek nagy tisztelője vagyok, mert úgy látom, a szakmán túl meg van Benned az a plusz, ami nagyon hiányzik ma. Azt gondolom, hogy nagy szüksége van az embereknek olyan “iránytűkre”, hozzáértő emberekre, mint amilyen Te is vagy.”
 • „Szia Noémi! Mindennap nézem a facebook oldalad, hogy olvasgassam a posztjaid, néha többször is elolvasom, főleg mikor magam alá kerülök, vagy éppen a kitartásom meginog, mert mindez, amiket írsz erőt ad ahhoz, hogy folytassam a céljaim elérése érdekében.”

Munkásságom:

 • A Fővárosi Önkormányzat Sport Ügyosztályán való főszervezői munkásságom, ahol a Margitszigeti Sportvarázst szerveztem.
 • A rangos gyulai „Fuss a sérült gyermekekért” Várfürdő félmaratonon való aktív részvétel Továbbá évenként 30-50 fellépésre való felkérés Békés megyében és Budapesten egyaránt. Ezek sportnapok, fesztiválok, futóversenyek, falunapok és adománygyűjtő rendezvények, ahol a fitness termem nevében adományok formájában is hozzájárulok a rendezvények sikeréhez.

 Mottóm

„Az eredményért küzdj, a kifogásokat halogasd!” Ha belekezded, fanatistává válsz és nem tudod majd abba hagyni.

Elérhetőségek

E-mail cím: noemi.palko@gmail.com
Telefonszám: 0670/779 1008
Honlap:
Facebook: facebook.com/palkonoemi

Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress!

Palkó Noémi - aerobic edző

Baráti üdvözlettel
Palkó Noémi
Aerobik edző
Iron Step vezető edző
BodyForm vezető edző
Kangoo Jumps instructor
X-Pole vezető edző

Check Also

Jilly Bettina fitnesz edző

Jilly Bernadett – fitnesz edző

Bemutatkozás: Az egészséges életmód hosszú ideje az életem része. Gyermekkoromtól kezdve szívesen sportoltam, az alakommal …