Jilly Bettina fitnesz edző

Jilly Bernadett – fitnesz edző

Bemutatkozás:

Az egészséges életmód hosszú ideje az életem része. Gyermekkoromtól kezdve szívesen sportoltam, az alakommal azonban mégsem voltam megelégedve. A pluszkilóktól csak akkor szabadultam meg, amikor étrendemet is átalakítottam az egészséges diéta alapelvei szerint.
Korábban diétás, fehérjedús sütemények tervezésével foglalkoztam, először gasztrobloggerként (az
oldalam az elsők között volt Magyarországon ebben a témakörben), majd egy vállalkozás keretein belül. Sajnos ez már a múlté, azonban az egészséges táplálkozás, és rendszeres edzés még mindig hozzátartozik a mindennapjaimhoz.

Miben tudok neked segíteni?

Tapasztalatból tudom, hogy a rendszeres edzések mellett az étkezéseid összeállítása is kulcsszerepet játszik az álomalak elérésében. A diéta betartása sokkal könnyebb, ha nem kell megvonnunk magunktól kedvenc finomságainkat. Az ismeretterjesztő cikkek mellett ezért ízletes, diétás, és egészséges süteményrecepteket is szívesen osztok meg Veletek.

MOTTÓM:

“Van egy csomó egészségőrült, aki csak természetes táplálékon él, de nem mozog, és borzalmasan néz ki. Aztán vannak mások, akik mennek, mint a golyó, de csupa szemetet esznek… A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság.”
(Jack LaLanne)

Elérhetőségeim:

E-mail cím: jillybetti@gmail.com

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Lilly Bernadett
fitnesz edző

Baráti üdvözlettel:
Lilly Bernadett
Fitnesz edző


Check Also

Palkó Noémi

Palkó Noémi – aerobik edző, Iron Step vezető edző, BodyForm vezető edző – Gyula

Bemutatkozás Palkó Noémi vagyok, 28 éves aerobik edző, Iron Step és Iron Form vezető edző, …