Gyöngyösi Szilvia Grandup

Gyöngyösi Szilvia – a Grandup kitalálója, Master Trainer, fitnesz edző

Bemutatkozás:

Sport, Divat, Dance-Aerobic,Tánc, GrandUP! Ezek a szenvedélyek életem meghatározó állomásai, amik ma is jelentős szerepet töltenek ki az életemben. Mindig atletizáltam és modellkedettem. Ám az, hogy mindkét területen rendkívül sikeres voltam,sokkal inkább kitartásomnak, céltudatosságomnak köszönhető.
Annó New York-ban szereztem meg a Dance-Aerobic „diplomát” 20 évvel ezelőtt. A világ egyik legkedveltebb aerobic formája akkoriban terjedt Magyarországon, és tudtam, ahhoz hogy oktatóként, szervezőként tevékeny részese lehessek, profizmusra kell fejlesztenem a tudásom. Revü és Show táncszakon végeztem az országos táncművészek intézetében 15évvel ezelőtt és olyan szakmai elismert csodáktól tanulhattam mint pl a Jeszenszky Bélától és Földi Bélától akik nevéhez a jazztánc a műfaj hazai népszerűsítése fűzödik a nevükhöz!
1996-ban Létrehoztam az Akrobat Dance School-t, mely rövid időn belül országos hálózattá vált. Közel 15 évig szerepelt az ország vezető tánciskolái közt.
A sportoló, táncos és modell hármasából az utolsó kettő fúziója tökéletes sikernek bizonyult. Így jött létre az új irányzat, a grandUP, melynek alapítója, és – vezető oktatóként – fő mozgatórugója vagyok.

Milyen problémádra fogok tudni megoldást nyújtani?

Kedves olvasó! Nem egy átlagos életmód bloggal fogsz találkozni. A grandUP hatalmas fordulatot hozott az életembe. Az út a céljaimhoz, viszont tele van és volt kitérőkkel, zsákutcákkal, buktatókkal és még nincs vége. Betekintést engedek az életembe,amiben sose unatkozom, sosem unatkoztam…kis rálátás a fitness világra az én szemszögemből, és a bulik, a sikerek, a bukások és minden, ami belefér tabuk nélkül egészen máig, ahol most tartok! Úgy érzem már „letettem az asztalra”, de mindenki levonhatja a konzekvenciákat és azt gondolom sok nőnek tudok utat mutatni majd….

Ismeretek, szakmai végzettségek:

  • Görögország Athén-Pireausi Theater School of Dance showtánc szak
  • New York Brodway Dance Center Dance Aerobik
  • Magyar Táncművészek Országos Táncművészeti Intézet revü show táncszak

Sport múlt: atlétika – közel 10 évig és azon belül a hétpróba versenyszámban szerepeltem több évig kimagaslóan-kategóriám és korosztályom állandó dobogósai közt szerepeltem( 1.2.3 helyezések közt váltakozva)

2011-ben ismertem meg Amerikában a Grand Rapid Dance irányzatot, melyet a magyar igényekre szabva kezdtem el!

Miben vagyok igazán jó?

Nőként a sikerességedet alapvetően befolyásolja személyiséged, s az önismereted..A mozgás csak egy lehetőség ahhoz hogy megtaláljuk magunkat..de életmódváltással,saját módszeremen alapuló alakformálással,tánccal,önmegvalósítással foglalkozom….
Amikor újra tudod értékelni az életed…az én közreműködésemmel.

Vendégek és edzők véleményei munkásságomról

Bárány Ary vendég: “Szilviben nemcsak egy edzőt ismertem meg, hanem a hétköznapi nőt aki 43 évesen is toppon van-aki a puszta jelenlétével feltölti az embert, hát még az edzéseivel. Egy olyan nő, akit kérés nélkül követ mindenki, megfogadja a táplálkozási tanácsait, s csak azt vesszük észre, hogy csinosodunk, és sokkal jobb a közérzetünk!”

Csikász Anikó vendég: Tudásának és tudásunknak megfelelően alakítja ki a csoportokat.
Rugalmas időbeosztással rendelkezik amely a mai rohanó világban elengedhetetlen.Edzésein a hangulatom kividul,lelkem feltöltődik energiával.Egyszerűen nem tudok nem jönni,olyan lett ez nekem, mint a víz:fontos”

Borbély Vicus edző: “Kiváló táncpedagógus, aki képes egyéniségével elkápráztatni és irányítani a tömegeket! Egy olyan dance és fitnesz program megteremtője, ami bárki által lekövethető, ha van némi ritmus érzéke, továbbá szakmai tudása páratlan és sokoldalú, ami a táncot és az ehhez tartozó műfajokat illeti. Rendkívül felvilágosult és nyitott elme, nem zárkózik el más sporttevékenységek elől sem! Ilyen egy igazi master trainer nyitott, sokoldalú és folyamatosan fejlődőképes”

Banka Roxana edző: “Felkészült, és mindig pontosan tudja, hogy kiből, mit lehet kihozni és segíti annak elérésében. Megbízható, pontos és „halad a korral”. Nagyon energikus, és ezt a hatalmas energiát képes átadni közönségének. Egy fantasztikus edző, aki a grandUP-on keresztül egy életérzést közvetít az embereknek.”

MOTTÓM:

Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!”
/Rocky Balboa/
Az álmaidba fektetett energia megtérül..újra lehet kezdeni 1x-2x 5-x is akár csak a hited ne veszítsd el…. Akármi van fel kell tudni állni és csinálni kell!!

Elérhetőségek

E-mail cím: info@grandup.com
Telefon: 0620/411 8693
Honlap: grandup.hu
Facebook oldal: facebook.com/grandUP-Szil-Szilvia-Gyöngyösi

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Gyöngyösi Szilvia - Grandup

Baráti üdvözlettel
Gyöngyösi Szilvia
GrandUp kitalálója, Master Trainer
Fitnesz edző


Check Also

Jilly Bettina fitnesz edző

Jilly Bernadett – fitnesz edző

Bemutatkozás: Az egészséges életmód hosszú ideje az életem része. Gyermekkoromtól kezdve szívesen sportoltam, az alakommal …