Ünneplőjük magunkat?

Elsőre lehet bizarul hangzik a kérdés. Te megünnepled eredményeidet, sikereidet?

Amennyiben igennel válaszoltál, akkor gratulálok neked. Fantasztikus irányban haladsz és biztosra veszem, hogy a céljaidhoz vezető út is egyre több örömet fog adni számodra.

Te nem szoktad megünnepelni? Miért nem teszed? Nem lehetsz büszke magadra, az eredményeidre, az természetes, hogy teljesíted, amit vállaltál? Amikor valami nem sikerül, akkor leszúrod magad? Miért? Coaching ügyfeleimtől, tréning résztvevőimtől is mindig megkérdezem ezeket a kérdéseket. Nagyon izgalmas válaszokat szoktam kapni. Sokan nem is tudják milyen ünnepelni, vagy gyereknek beléjük neveltél, hogy ne legyenek büszkék az eredményeikre, mert ez természetes és elvárt tőled.

Amikor elérem a célomat, valamit sikeresen megvalósítok, új ügyfelem lesz mindig megünneplem magam és az eredményemet.

Feltölt energiával, boldogsággal, jobban megélhetővé teszi az eredményét és sokkal lelkesebben vehetők a következő nehézségek! Nehéz időszakban kiválóan lehet belőle meríteni.

Ajánlom neked is! Próbál ki!

Nem árt, ha vannak céljaid kijelölve akár magánéletben, akár karrierben. Előre tűzd ki magad elé, hogy mivel fogod megjutalmazni magad, ha elérted, vagy egy nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztél.

Nézd meg a sportolókat, F1-es pilótákat. Minden egyes mérkőzés, futam győzelmet megünnepelnek egyedül és csapatban is.

Elsőre lehet nehéz lesz és nem is ad akkor élményt, hiszen nem vagy hozzászokva. idővel viszont egyre jobb lesz.

Amikor évekkel ezelőtt kipróbáltam akkor kb 3 percig tartott az öröm, hogy elértem, amit akartam. Most amikor megjelent a könyvem, órákig mosolyogtam és felettébb boldognak érzetem magam és büszke voltam, hogy a társszerzőkkel közösen milyen fantasztikus dolgot hoztunk létre.

banner_660x85

Egy másik szint, amikor minden napnak a végén értékeled az adott napot. Mi volt, amit megvalósítottál, elértél, milyen jót csináltál, mit tanultál… bármi, ami pozitív és sikernek elkönyvelhetsz. Pl: elolvastam egy könyvet, beiratkoztam egy képzésre, pályáztam új pozícióra, felmondtam a munkahelyemen, nyitottam új emberek felé……

Millió dolog van a mindennapjainkban, amiket meg kell élni és ünnepelni.

Mivel itt a 2014-es év vége kérlek, fogj egy papírt és írd fel, milyen sikereid voltak az idei évben! Írj fel legalább 20-at! Soknak tűnik? Írj fel mindent, ami elsőre eszedbe jut, ne mérlegelj, hogy ez kicsi vagy nagy, ki mit gondol.

Az előző gondolatokból meríthetsz néhányat.

Sok sikert a gyakorlathoz és év végén ne felejtsd el megünnepelni az idei éved eredményeit! J

Úgy érzed másoknak is hasznos lehet a cikk, kérlek oszd meg velük! J

Legyen csodálatos napod!

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran!

Magyar Kitti - Coach, Támogató hátszél

Baráti üdvözlettel:
Magyar Kitti
Coach – Támogató hátszél

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …