Új év, új testben

Nehezen rázódsz vissza az ünnepek alatti evés-ivásból a megszokott étrendedhez, és sehogy sem tudod rávenni magad arra, hogy diétázásba kezdj? Szerintem nem vagy egyedül. Egy átlag ember súlya az ünnepi forgatagban akár 2-3 kilóval is gyarapodhat. Sokak számára ismerős lehet a “ma még megengedő vagyok, de holnaptól tényleg nekikezdek” és egyéb, hasonló kijelentések.

Már január közepe van, ideje gatyába ráznod magad,  csak pár hónap van a tavasz beköszöntéig, mikor lekerülnek rólunk a nagy, mindent elfedő pulcsik és téli kabátok. Ugye te is azt szeretnéd, hogy ne kelljen szégyenkezned a télen összeszedett plusz kilók és gonosz hashurkák miatt, és hogy büszkén feszíthess a bikinidben, hogy a szép lapos hasad és kerek feneked csak úgy vonzza a pasik tekintetét a strandon?!

Még nem késő, kezdj bele, ahhoz, hogy bomba legyen a  nyári formád, már most oda kell figyelned arra mit eszel, és mennyit mozogsz. Itt az idő kapd fel a futócipőt, irány a konditerem vagy valamelyik szabadtéri pálya. Motiváljon, hogy egyre hosszabbak a nappalok, és később sötétedik, kapj erőre és vágj bele! Hálás leszel magadnak, mert mire kitavaszodik a hőn áhított alakodhoz is sokkal közelebb fogsz állni. Ne a rettegés fogjon el, amikor a forrónacikra és csőtoppokra gondolsz, nyárra szuperül fogsz festeni bennük, ha leolvadnak rólad a plusz kilók!

banner_660x85

Manapság az utcán sétálgatva lépten-nyomon edzőtermekbe botlik az ember, találd meg a számodra legmegfelelőbb helyet, szakíts időt magadra és kezdj bele! Válassz valamilyen számodra új mozgásformát, ismerkedj meg a különböző edzéstípusokkal, és találd meg azt amiben örömödet leled. Én hiszek abban, hogy mindenkinek megvannak a saját kedvenc edzői és óratípusai, csak ki kell kísérletezni mire van igazából szükséged, és mi az ami a legjobban testhez álló számodra.  Adj időt magadnak, és találd meg azt a helyet ahol észrevétlenül elröppen a mozgásra szánt idő. Lépj ki a komfortzónádból, merj nagyot álmodni, tarts ki és soha ne add fel!

Legyél kitartó, adj hálát azért amid már van, és tegyél meg mindent azért hogy az álmaidat is meg tudd valósítani. A különbség aközött, hogy ki vagy most és ki szeretnél lenni a jövőben csak azon múlik, mit teszel a céljaid elérésének érdekében. Mindig vannak nehézségek, de sose feledd el mi az amiért nekikezdtél, ne tántorítson el az álmaidtól semmi és senki!

Az elkövetkezendő időszakban finom és diétás receptekkel, étkezési tippekkel, tanácsokkal fogok segíteni abban hogy elérd a kitűzött céljaidat!

 

Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress!

Biczó Fruzsina - szuperno, gasztroblogger

Baráti üdvözlettel

Biczó Fruzsina
Szupernő
Gasztroblogger

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …