Többnek lenni, mint mások

Reggel, mikor még mindenki alszik, neked már csörög az órád. Első gondolatod, hogy fene az egészbe, olyan jó lenne még visszabújni az ágyba a párod mellé. De neked vannak céljaid, több akarsz lenni, mint mások.

Belebújsz a futócipődbe, még félig alva már csukódik is az ajtó mögötted és a csípős őszi hajnal kíván neked jó futást. Gondolkodás nélkül nekiindulsz a mai táv teljesítésének, nem állíthat meg senki, mert neked vannak céljaid, több akarsz lenni, mint mások.

A lépteid hallva, mint egy tökéletesen működő óra, ritmusosan csapódik a cipőd az asztfaltnak, miközben minden kipréselt leheleted elhomályosítja az eléd táruló ébredező város képét. Érzed, hogy minden porcikád átjárja az a furcsa érzés, hogy épp megteszel mindent, mert neked vannak céljaid, több akarsz lenni, mint mások.

Már kezd kifogyni az erőd, mikor épp a célegyenesre fordulsz, pár háztömb és már otthon is vagy. Ezt az utolsó szakaszt még meghúzod, hogy kihajts magadból minden tartalékot, hogy mikor hazaérkezve ledobod a cipőd és belenézel a tükörbe, tudd, hogy te több vagy, mint mások. Mert te Szupernő vagy! Mert TE TÉNYLEG SZUPERNŐ VAGY!

Köszi, ha megosztod a bejegyzést!

Csont Attila Szupernő személyi edző

Baráti üdvözlettel:

Csont Attila
Az alakformálás és önbizalom fejlesztés hazai specialistája
A szupernő oldal tulajdonos-főszerkesztője

Check Also

Nézd meg, mi lett a 130 kilós srácból

Hölgyeim, ha feltenném a kérdést, hogy melyikőtök mondana igent az első képen szereplő férfi randira …