Nézd meg, mi lett a 130 kilós srácból

srác átalakulás

Hölgyeim, ha feltenném a kérdést, hogy melyikőtök mondana igent az első képen szereplő férfi randira hívására, hányan mondanátok igent???

De elemezzük már ki kicsit jobban ezt a képet. Mit is látunk a 130 kiló körüli srácon?
Ha azt akarnám leírni, amit legelső ránézésre gondolok, akkor azt mondanám, hogy egy igénytelen hájas kamasz. De nem?

Ha viszont kicsit jobban megnézzük, akkor ennél azért többet kiolvashatunk ebből a képből: egy húszas évei elején lévő fiú, akit szétrobbant a tesztoszteron, akinek minden gondolata a csajok és a szex körül forog, de mikor belenéz a tükörbe, akkor ráébred a valóságra, hogy így senkinek nem kellene. Egy srác, akinek van bátorsága felvállalnia a hibáit. Aki mer változtatni, aki nem fél szembenézni a kihívásokkal.

Igen, férfiként is rendesen haza tudja vágni az ember önérzetét, ha a csajok átnéznek rajta. De ennél nagyobb tökön rúgás nem is kell, ez neki a nyomógomb, bizonyítani akar, csajoknak akar tetszeni és ez az, amiért elkezd végre kimozdulni az addig megszokott semmittevésből.

A képek szerintem 2-3 havonta készülhettek, és nagy valószínűséggel a 4-es és 5-ös kép össze is van cserélve, de nem is ez a lényeg.

A főhősünk kupálódik. Nem is kicsit. Biztosan nagy erőfeszítést jelenthet letenni a pizzát meg a Snickerset, a kóla és az energiaital hiánya meg tuti biztos nap közbeni “rohadtul el fogok aludni” gondolatokat táplálhat benne.

De a változás látható és kézzel fogható.

Hölgyek – játszunk csak el egy kicsit a gondolattal (most elsősorban a 30 alatti korosztályhoz szólnék): megy a vadászat valamelyik szórakozóhelyen, te is keresgéled az “áldozatot” a barátnőiddel, és tudat alatt pontozgatod a srácokat és próbálod kitalálni, hogy melyik pasinak jöhetsz be.
Majd egyszer csak hátulról véletlenül meglök valaki. Reflexből hátrafordulsz, hogy jól pofán csapd azt a parasztot, aki meg mert lökni, majd a 6-os képen lévő srác, olyan tekintettel, jó mélyen a szemedbe néz és csak ennyit mond: “Ne haragudj, nem direkt volt! De ha már ilyen dühösen nézel rám, kiengesztelésképpen elfogadsz egy koktélt?”

Te meg köpni nyelni nem tudsz, majd csak annyit mondasz, hogy “rögtön jövök”. Odarongyolsz a barátnőidhez, hogy eldicsekedd, hogy fel akar szedni a diszkó legvagányabb pasija. Ők sikítva éljeneznek és a srác felé tessékelnek, te meg remegő lábakkal elfogadod a meghívást.

Nem tudom, feltűnt-e, hogy a bejegyzés elején a srácról volt szó, most a legvégén meg a te szemszögedből volt a történet elmesélve. Nem véletlenül, ugyanis az élet is pont ilyen. A srácok azért küzdenek, hogy a Ti kedvetekbe járjon. Hogy dominánsak legyenek mellettetek, hogy fel tudjatok rájuk nézni, hogy gyönge nőnek érezhessétek magatokat az erős karjaik között, hogy mikor rájuk néztek, akkor egyből érezzétek a bizsergést.

Csak egy gyors kérdés: ÉS TI, TI MIT TESZTEK MEG AZÉRT, HOGY A PASIK AZT ÉREZZÉK, HOGY EGY SZUPERJÓ DÖGÖS CSAJUK VAN?

Jöhetnek a kommentek!

Csont Attila Szupernő személyi edző


Baráti üdvözlettel:
Csont Attila
Életmód tanácsadó és fogyókúra specialista
A szupernő oldal tulajdonos-főszerkesztője
Mobil: 0670/214 23 40

Check Also

Gyöngyösi Szilvi benzinkút

Gyöngyösi Szilvi a benzinkúton is show-t csinált

Legutóbb egy benzinkút nem hagyott nyugodni… 🙂 Az 1 literes motorolajok pedig pont jók,hogy még …