“Nem kell mindig görcsölni!”

Nem vagyunk mindig jó passzban. Aki azt mondja, ő mindig jól van, az hazudik. Legtöbbször rajtunk múlik, hogy valami sikerül-e. Ha nem, akkor nem biztos, hogy mindent megtettünk érte. De van, amikor igen, és mégis hoppon maradunk. Ha történt már veled ilyen, vagy épp most történik, akkor olvass tovább.

Van úgy, hogy valami nem jön össze, pedig tudod, hogy képes vagy rá. Nem tudod, miért, de bármilyen keményen dolgozol is, nem kapod meg, amit szeretnél.

Az állásinterjú, ahol mindent beleadsz. Megvan az összhang, virítasz, lenyűgözöl, érzed, hogy magabiztos vagy. Meleg kézfogással váltok el — aztán sosem hívnak vissza.

*************

A munkahelyi elismerés, amit megérdemelnél. De a másik jobban tud hízelegni — így te kimaradsz belőle.

*************

A pasi, aki oda-vissza van attól, milyen izgalmas vagy. Bombázó. Intelligens. Jó a humorod. Nem is érti, miért nincs párod. Imádja a kinézetedet, a gondolataidat, ezt percenként a tudtodra adja — majd valahogy elfelejt hívni, elegánsan távozik… és végül mást választ.

*************

Egy megmérettetés, ahol sikered van, stílusod van, érzed, hogy lenyomtad a többieket — mégsem tied a győzelem.

************

MIÉRT?

banner_660x85

Válaszok nincsenek, logikusak legalábbis. Csak a kérdés, hogy “de miért nem én”? Annyira úgy éreztem, hogy meglesz. Hát mivel jobb nálam a másik?

Egyszerű. Semmivel! Csak itt és most másképp rendezi Valaki a díszleteket, amit Te még nem érthetsz. Minden okkal történik, a látszólag rossz dolgok is, csak később esik le, miért. Néha az a szerencse, ha nem kapod meg, amit akarsz, mert jön egy sokkal jobb lehetőség.

Éppen ezért úgy élheted túl, ha hiszed, hogy így lesz a legjobb Neked, és hogy ez is a fejlődésed egy állomása.

Ha nem szűnsz meg hinni az álmodban, a célodban, és továbbra is mindent megteszel érte. Mindegy, ki mit gondol rólad, Te minden nap úgy kelsz fel, hogy nem adod fel.

És ne feledd:

“…NEM KELL MINDIG GÖRCSÖLNI!
VAN ÚGY,
HOGY AZ ÉLET
JOBB FORGATÓKÖNYVET
ÍR”.
(Lazarovits Szilvia, Nők Lapja)

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran!

Dobos Helga és Nyers Gyula - helgafitness.hu

Baráti üdvözlettel:
Dobos Helga és Nyers Gyula
Neked főztük ki

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …