Neked belefér?

Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy állást kell foglalnunk. Ezt vagy megtesszük hangot adva vagy csendben magunkban bevillan egy gondolat és kimondatlan marad.
Mi mellett tesszük le a voksunkat ? Sokszor a környezet hatása, a tapasztalatok, látott, hallott dolgok alapján, egy-egy baráti beszélgetés után vagy esetleg csak úgy belűről. De döntünk.

Én is számtalanszor elmélkedem. Mivel ez az utam…az egészség.

Nekem mi fér bele?

Az éhezés nem. A különféle bogyók szedése, hogy jobban pörögjek edzésen nem. A zsírégető tabletták szedése nem. A műcuccok, mű kaják nem. Az, hogy ne igyak vizet, mert felállok a színpadra x időre? Köszönöm, nem.
…hogy azért edzek, mert elvárják vagy, mert a vékonyság a menő? Nem. 50 kg-os súlyokkal a nyakamban guggolni, köszönöm nem. Maradok a prevenciónál.

Mert van az úgy, hogy nincs sehogy. Nehéz nekimenni a feladatoknak, nehéz élvezni. S ha bele gebedek sem tudom aggyal azt gondolni, hogy jajjjjdenaccerűűűű, minden szuper.
Jaa igen és van, hogy megeszem azt a hambit a kedvenc hambisomnál, mert belefér.

Persze azért van egy irányvonal, egy tervszerűség, amihez tartom magam. Csak nem végletekben gondolkozok. Igyekszem ott középen haladni, semmit sem megfosztani magamtól. Úristen dehogy. Imádom a hasam. Csak nem mindegy ugye hogyan.

banner_660x85

Megtanultam választani.

Fehér liszt helyett zabpehelylisztet, kristálycukor helyett nyírfacukrot vagy xilitet. Cukros üdítők helyett vizet, mert valahogy “a gyerekkori szomjas vagyok a játszótéren” emlékeimben is valahogy ez maradt meg, ez oltotta leginkább. De! nem csak kizárólag ezt!
Csokika helyett saját gyártmányú egészséges muff(in)ok de ritkán csokika is.

Na most jól összezavartalak? Pedig egyszerű…
Mozogj, amit jól esik, válogasd meg miből áll az ételed- életed(de ne betegesen görcsösen). Tudj kikapcsolni, megélni.
Neked mi fér bele?

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Korpácsi Évi - fitnesz oktató

Baráti üdvözlettel
Korpácsi Évi
fitnesz oktató
aerobic sportedző

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …