Miért rakjuk barátzónába a Jófiúkat?

Örök téma a pasiknál, hogy a nők örökké a bunkókat választják, akiben utána szokás szerint csalódnak.

Valljuk be, a legtöbbször valamiért azokat a férfiakat, akik kedvesek, aranyosak, és bármit megtennének érted, a barátzónában tartod,  és általában nem akarsz tőlük többet barátságnál.

De vajon tényleg a te hibád, ha nincs meg a szikra?

Nézzük csak meg.

Itt van 5 ok, amiért a Jófiúk valójában nem vonzóak.

  1.  A Jófiúk nem magabiztosak (meg akarnak felelni)

Akárkit is kérdezel, akármelyik barátnődet figyeled meg, azokhoz a pasikhoz fog vonzódni, akinek van valamennyi magabiztossága. Egy határozott pasi, aki mellett biztonságban érzed magad nagyon szexi.

A Jófiúk nem annyira. Nem valami magabiztosak. Azt akarják, hogy szeresd őket, ezért olyanok próbálnak lenni, amiről azt gondolják, hogy majd tetszeni fog neked.

Mindent megtesznek érte, hogy a kedvedben járjanak. De tudnál valaha is olyan pasihoz vonzódni, aki nem önmagát adja?

  1. A Jófiúk nem őszinték

A Jófiúk nem önmagukat adják, hanem megpróbálnak neked megfelelni. És ha tudatosan nem is, de ezt valahogy érzed rajtuk. Érzed, hogy feszültek, és érzed azt, hogy amikor kérdezel tőlük valamit, azt fogják mondani, amit hallani akarsz, és nem azt, amit gondolnak.

Ezért is olyan jók „barátnak”. Kiszolgálnak, bármit megtesznek érted, igazat adnak neked, megértenek, és mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. De nem választanád őket magadnak.

  1. A Jófiúk nem szenvedélyesek

Mivel, életük célja, hogy téged kiszolgáljanak, nem sok szenvedélyt jut másra. Nincs meg az a nagy cél, ami beszippantja őket. Nem a saját útjukat járják, és nem változtatják meg a világot. Nincs meg bennük az az igazi erő és szenvedély, ami olyan vonzóvá és férfiassá tesz egyes pasikat.

Nem teremtenek olyan életet, amihez élvezettel csatlakoznál. Ehelyett a tiédhez akarnak tartozni.

  1. A Jófiúk nem hisznek magukban

Valójában a Jófiúk nem hisznek magukban. Ezért is akarják azt, hogy te szeresd őket, mert akkor értékesnek éreznék magukat. Ha azt éreznék, hogy ők is fontosak valakinek, talán újra elkezdenének hinni. De ki akar egy bizonytalan társat?

  1. A Jófiúk valójában nem adni, hanem kapni akarnak

Amint már kirajzolódott, a Jófiúkkal az a legfőbb baj, hogy akármilyen Jónak is tűnnek, valójában nem adni akarnak neked.

És Te ezt érzed is.

Ők kapni akarnak. Azt akarják, hogy az életedhez tartozzanak. Hogy ők is népszerűek legyenek, mert Te ott díszelegsz az oldalukon. Hogy ők is vonzóak legyenek, és szeressék őket. És ezért hajlandóak feladni a saját igényeiket. Hajlandóak a saját személyiségüket elrejteni és egy olyat felvenni, aki talán majd tetszik neked. A Jófiúk nem rosszak, csak kétségbeesettek.

Ezért nem vonzóak.

Ha ismersz ilyen pasit, és szeretnél neki segíteni, mutasd meg neki ezt a cikket!

Ha részletesebben érdekel a téma, olvasd el Robert Glover – Nincs Többé Jófiú! c. könyvét. Zseniálisan beszél benne a problémáról, és konkrét segítséget nyújthat azoknak a pasi barátaidnak, akik kicsit furcsák, de nem akarnak mást, csak hogy szeressék őket.

Oszd meg ezt a cikket a pasikkal, hogy ne panaszkodhassanak, hogy mindig a bunkókat választod!

Bíró Bence Péter sikerguru width=

Szeretettel: Bíró Bence Péter

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …