Mi az igazán szexi? 50 pasi válaszol

A mai világban nagyon nagy hangsúlyt fektet a média a külsőségekre. Olyan negatív képet sugároz felénk, ami torzítja a valóságot, mindezt azért, hogy termékek ezreit tudják eladni. A termékek alatt most szépészeti cikkeket, szépészeti beavatkozásokat!, klippeket, ruhákat stb. értek.

Ez valahol érthető is. DE! Ott kezdődik a probléma, hogy manapság a média olyan nagy szerepet tölt be a mindennapjainkban, hogy már nehezen tudjuk elválasztani a kreált képet a valóságtól. Vagyis! Az internet mindig a közelünkben van, folyton kattintgatunk, cikkeket olvasunk J és nap, mint nap találkozunk olyan reklámokkal, amik azt sugallják nekünk, így kell, hogy kinézz, ez a tökéletes, ha majd így nézel ki, olvadnak utánad a pasik. Hát nem! Sőt, közel sem.

Milyen legyek? Telt? Talán a szuper vékony? Vagy inkább sportos?

csaj01Ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy mindig előtérbe kerül egy női álom ideál. Régebben divat volt a telt idom, a mindenhol kerekded testalkat. Ez szimbolizálta a termékenységet, az erotikát. Ez szépen lassan formálódott, illetve a média formálta. Jött a modell alkat szindróma. Mindenki vékony egyenes lábakat, lapos hasat, és vékonyka karokat szeretett volna. Mert akkor ez szimbolizálta a szexis megjelenést. Most az utóbbi időben újabb ideál alakult ki, a sportos és izmos test, formásan izmos has, kerek popsi. Én azt mondom, legyél természetes és egészséges! A túlsúly természetesen nem jó, de ha van rajtad itt-ott egy kis felesleg, nem kell Dunának menni, és utálni magadat! Mindjárt olvashatod miért!

 

Egyszer élsz, szeresd magad!

Ezek a kreált képek a nők többségét nagyon zavarja, és emiatt rengetegen önbizalomhiányban szenvednek. Ám, nekem elhihetitek, nem szeretik hallgatni a férfiak, hogy „jaj de kövér vagyok, utálom magam”. Hiszen aki épp melletted van, imád Téged úgy, ahogy vagy. Hidd el, a legtöbb férfit abszolút nem fogja érdekelni a felesleged, sőt észre sem veszik.

 Pasik! Tietek a szó!

Ellátogattam az egyetemre, az edzőterembe, utcán is leszólítottam pár járókelőt! Összesen 50 férfit választottam ki 18 és 50 év között, akik lelkesen válaszoltak minden kérdésemre.

A kérdések egyszerűek voltak, csupán az izgatott engem, mi egy férfi számára a vonzó, mi az, ami megtestesíti számára a szexi nőt? Puszta érdeklődésből arról is kérdeztem több férfit, hogy hogyan viszonyulnak a kisportolt testalkathoz, és hogy mennyire számít, hogy sportol-e egy lány vagy sem.

banner_660x85

Íme, az eredmény:

Mi az, ami megfog Téged egy nőben? Mit tartasz szexinek?

  • A megkérdezettek 86%-a válaszolta, hogy számára a természetes szépség a legfontosabb. Nem számít, hogy vékony, vagy telt, a lényeg, hogy sugárzó legyen! Mosolyogjon, legyen élettel teli. Csábos tekintet, szép formák.
  • 10% állította, hogy a kisportolt és izmos női test abszolút rabul ejti.
  • Csupán 4% állította, hogy mindenképp legyen vékony és rendelkezzen nagy mellbőséggel, mert az az igazán szexi.

izmos_csajLássuk mi a vélemény a sportos csajszikról?

  • 40% – fontos számára, hogy egy lány rendszeresen sportoljon, és tegyen az egészségéért, és a fiatalos, feszes külsőért.
  • 56% – nem különösebben foglakoztatja, hogy sportol egy nő sportol, vagy sem, de természetesen jó dolognak tartja
  • 4% – egyáltalán nem érdekli

A férfiak egyöntetűen válaszoltak a következő kérdésekre!

Mit szólnál, ha izmosabb lenne nálad a barátnőd, valamint hogyan viszonyulsz a kocka has témához?

  • 100% – semmiképp, kizárt! A kocka has pedig egyáltalán nem nőies, sőt, páran hozzátették, hogy a nagy bicepsz és izmos, vaskos láb sem szép.

Mi a véleményed a Jennifer Lopez, illetve a Beyonce által képviselt testalkatról?

Már a 2 név hallatán apró kis mosoly kerekedett sokak arcán. Szintén 100%-os eredmény született.

50-ből 50 férfi egyetértett azzal, hogy mindkét híresség az igazi nőiesség megtestesítője, sugárzik belőlük az energia, a szexualitás. Gyönyörűen telt idomok, formás test.

Lányok!

Én férfiak tucatjait kergettem már őrületbe azzal, hogy panaszkodtam a külsőmre! Nem szeretik és sok esetben nem is értik! Itt van az eredmény! Ha szeretnél formásodni, vagy fogyni, semmi akadálya, csak mindezt ne azért tedd, hogy hasonlíts egy ideálra, hanem önmagadért és az egészségedért! Nem csak a külső számít! Legyél magabiztos és aranyos! Tuti siker!!!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kérlek!

Baráth Krisztina Bianka - fitness edző

Baráti üdvözlettel
Baráth Krisztina Bianka
Fitness edző

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …