Éljenek az érett nők!

Egyszer eljön a pillanat, amikor Te leszel a legidősebb egy társaságban a nők között. A pillanat, amikor Te vagy az egyetlen anya, a többiek szinglik. A pillanat, amikor szembesülsz azzal, hogy nem Te vagy már a leghamvasabb a kolléganők között, mint rég.Valld be, ilyen helyzetben ugye irigykedtél már? Ugye sajnáltad magad? Érezted magad öregnek és bizonytalannak? Én igen. Nagyon. Nem is egyszer.Ilyenkor tudod, mi segít? Ha megrázod magad és pozitívba fordítod ezt a rossz érzést. … De hogy?

Hamvas nem vagy már, ez igaz. Ezen nincs mit szépíteni. Vagy viszont tapasztalt és átlátsz a szitán. Nem dőlsz be álságos hülye dumáknak, mint 10 évvel ezelőtt.

Nincs tökéletesre lőve a hajad. Sőt, lehet, hogy le is van nőve meg van is már közte ősz. Nincs tipitopi magassarkú a lábadon. Hanem csak egy balerina. Amit minden pasi utál. Te meg pont lesz@od. Mert ebben tudsz futni a gyerek után.

A gyerek után, akit olyan szenvedéssel hoztál világra, hogy nem értetted, hogy is maradtál életben. Szétrepedtél – összevarrtak. Többször is. Kapartad a falat és bőgtél, annyira fájt még a vécézés is. Vért hugyoztál a szó szoros értelmében.

banner_660x85

Voltál hájas a szülés után, lógott a hasad, sírtál, amikor a kedvenc farmerod combközépig tudtad csak felrángatni. A gyerek meg csak sírt, ordított: reggel, délben, este, éjjel. És szoptattál és ébredtél és pelenkáztál és állva majdnem elaludtál…

De túlélted.

És ERŐS lettél. Olyan erős, amilyennek még álmaidban sem láttad magad. De főleg hamvas korodban nem.

Vannak karikák a szemed alatt, és szarkalábak körülötte, amikor mosolyogsz. A szád körül is kialakult már egy mélyedés. De így vagy szexi ha nevetsz.

Megtanultál küzdeni. Tudod, hogy a sült galamb nem repül a szádba. Oda kell rakni a rohadékot.

Tudod, mit akarsz. Nem tökölsz, hanem dolgozol azért, amit el akarsz érni. Megmondod, amit akarsz. Vállalod, ami nem tetszik. Növesztesz. Gerincet.

Régebben smink, miniszoknya meg tűsarkú kellett ahhoz, hogy jól érezd magad. Minden az utolsó pontig belőve, beigazítva, tökéletesen…

… Most elég egy futócipő meg egy kukazsák….

Éljenek az

ÉRETT NŐK! 🙂

Dobos Helga és Nyers Gyula - helgafitness.hu

Baráti üdvözlettel:
Dobos Helga és Nyers Gyula
Neked főztük ki

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …