Egy elképesztő történet, ami egy pappal történt meg

Egy rövid történetet szeretnék mesélni neked: Volt egy pap, aki egy kicsiny kis város templomában élt. A lakosok nagyon szerették, mivel annyi erőt és hitet adott nekik nap mint nap.

Egyszer egy nagy árvíz következtében víz alá került ez a kis falucska. Az emberek minden erejüket beleadva megpróbálták a vizet visszatartani, azonban a víz szintje egyre csak emelkedett és emelkedett.

A lakosság nagy része fogta magát és mindenüket hátrahagyva elköltöztek a rokonaikhoz, amíg a víz le nem apad.

A pap azonban bízott az Istenben. A templomában biztonságban érezte magát, mondván az Úr háza mindentől megóvja őt, azonban oda is betölt a víz. Egy tűzoltóautó állt meg a templom előtt és megpróbálták rávenni a papot, hogy velük menjen, de a pap folyton csak ezt hajtogatta: “Isten szeret, biztosan megsegít!”

A víz szintje azonban egyre csak emelkedett, az utcák is 1 méterre a víz szintje alá kerültek. Egy motorcsónak állt meg a templom előtt, hogy elvigyék a papot egy biztonságos helyre. A pap most is csak nyugodtan ennyit mondott: “Isten szeret, biztosan megsegít”, majd hátat fordított a segítőinek.

A vízszint már annyira magasra emelkedett, hogy a pap felmászott a templomtorony tetejére és kimászott a tetőre. Egy helikopterből próbálták rávenni a papot, hogy beszálljon már végre, de a pap most is hajthatatlan volt: “Isten szeret, biztosan megsegít”.

Néhány órával később az árvíz elmosta a templomot és a pap odaveszett. Mikor felkerült a mennybe, találkozott Szent Józseffel és mellette ott volt Jézus. A pap haragosan számon kérte az Istent, mondván hogy egész életében hitt benne, az egész életét a papságnak szentelte és most cserbenhagyta őt.

Jézus csak ennyit felelt: De balga, hát küldtem neked egy tűzoltóautót, egy csónakot és egy helikoptert is…

Élj te is a lehetőséggel, nehogy a pap sorsára juss:

Nézz szét a lehetőségek között


Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran!

Csont Attila Szupernő személyi edző

Baráti üdvözlettel:
Csont Attila
Az alakformálás és önbizalom fejlesztés hazai specialistája
A szupernő oldal tulajdonos-főszerkesztője

Check Also

Nézd meg, mi lett a 130 kilós srácból

Hölgyeim, ha feltenném a kérdést, hogy melyikőtök mondana igent az első képen szereplő férfi randira …