Csak “Ötven árnyalat”? 1. rész

1. rész

Bevallom őszintén, imádom a szexualitáshoz köthető témákat. Nem hoz zavarba, mint a nők 80%-kát, így nyitottan beszélek róla, adok tanácsot bárkinek, akinek szüksége van rá.

Pár hónapja kezembe akadt egy könyv. Azt mondták rá, hogy igazi bestseller, olvassam el, a rabja leszek! Kézbe vettem, forgattam, nézegettem hetekig. Olvassam, ne olvassam? Nem akartam csalódni vagy unottan letenni a felénél. Mindig elfog egy rossz érzés, ha egy “agyon dicsért” kötetet fogok a kezembe. Legyen! Fellapoztam.

Első meglepetésem a nyers megfogalmazásnak volt köszönhető. Én magam is elég nyers vagyok, így szeretem nevén nevezni a dolgokat, természetesen a jó ízlés határain belül. Nagyon megfogott, elérte a libidómat és megtekerte rendesen, a rabja lettem több ezer nővel egyetemben. Lássuk, miért is?

Mi NŐK mire vágyunk?

Első körben arra vágyunk, hogy összetalálkozzon a tekintetünk egy olyan férfiéval, akitől azon nyomban síkosodni kezd a bugyink és ne tudjuk levenni róla a szemünket. Ez a fajta testi vonzalom nem sűrűn adatik meg az életünkbe. A legtöbb párkapcsolat úgy születik, hogy vágyunk “valakire” és találkozunk egy “olyasmivel” , elfogadjuk és lassan elkezd megtetszeni, a végül meg “valamennyire” beleszeretünk. Kislány korunkba az elképzelt szőke kék szemű lovag (a mesék hatására természetesen)hajszolásával indítjuk a nemi életünk aktivitását. Ha látunk egy pattanásos kissrácot, de kék szem van és szőke haja, már eldobjuk a cumit és mögé lopózva meghúzzuk a haját vagy belerúgunk, ez tetszőleges. 😀 Mikor ő bánt minket, akkor megutáljuk, hogy milyen erőszakos, pedig a kissrácok csak így tudják kifejezni az érzéseiket, persze mi nők is, csak mi nem tudjuk kezelni! 😀

Az általános iskolát elhagyva beérnek a hormonjaink és divattá válik a szerelem. “Fú, neked tetszik valamelyik srác?” Hangzanak el a napi rutinná váló kérdések, amelyek még elősegítenek bennünket az érzelmek könnyed eléréséhez. Szüleinket ilyenkor már eltoljuk magunktól, így a meg nem kapott gyengédséget a barátnőktől és a lehetséges jelöltektől várjuk. Természetesen a fiúk sem tétlenkednek, harcba kezdenek a domináns szerepekért, az “erősebb kutya baszik” alapon. Így kialakul egy hierarchia és minden buzgó libidójú kislány egy srácért fog remegni. Ismerős a helyzet? Ha van a szüleidnek pénze, szép a hajad, csinos vagy, akkor a suli “királynője” lehetsz, akiért mindenki oda van. Ezért minden nap tenni kell, hogy le ne csússz a ranglétráról.

banner_660x85

Elballagva ezen csak röhögsz és utálod magad, amiért akkor mindent megtettél volna, hogy megcsókolhasd Adoniszt. Érettebb lettél és válogatósabb. Már nem csak a külső számít, hanem az is, hogy tudj vele beszélgetni. Na, most hazudtam, mert a hormonok sötét ködfelhőjében nem látsz mást csak a srác száját, amivel ilyenkor csak gondolod mit lehet tenni. Nagyon nem mersz a csóknál távolabbra menni még álmaidban sem, pedig hétköznap, mikor a szüleid még nincsenek otthon, ellopod a pornó kazettájukat és kétségbeesetten nézni kezded. Ez kivált egy érzést. Bizsereg, forrósodik, lüktet valami ott lent, de baromira nem tudod, hogy mi. Neked is ezt kéne csinálnod? Mi ebben a jó? Kérdések fogalmazódnak meg benned és létrejön egy félelem. Már anyuék előtt sem mersz pucérkodni, hát még egy csillogó szemű, telt ajkú srác előtt, aki egyben be akar kapni. Pffff…te sose fogsz szexelni és eldugod mélyre a kazettát.  Megengeded a kádat forró vízzel, ellazulsz és csak sok telt ajkú, rúzsos műnőre gondolsz a filmből. Vajon élvezik? Mit élveznek? Miért nyögnek egyre hangosabban? Érzed a bizsergést, aminek biztosan köze lehet az aktushoz, de nem tudod hova tenni. Nem mernéd egyetlen barátnődnek sem elmondani, mert akkor lebuksz, hogy pornót nézel és az ciki. Behunyod a szemed és elmerülsz az általad kreált mesterséges szituációban a kiválasztott csodalénnyel. Szómagyarázat-csodalény= a srác aki tetszik, de kicsit magasabba, kicsit kisebb orral, kicsit csillogóbb szemmel és kicsit vadabbul akar téged, rátermett. Illetve, rád termett, teremjék már rád egy sötét sikátorba az éjjel közepén, gondolod magadba és egyre jobban felizgat pusztán a tudat, hogy a 50 km-es közvetlen közeledbe van. Már érzed az illatát, érzed az ízét, érzed az érintését. Közben automatikusan simogatni kezded magad. És ez jól esik. Mintha Ő ölelne, Ő csókolna. Ez fokozottabb izgalmi állapotba hoz, a lüktetést ott lent már egyre gyorsabbnak érzed, megrémülsz. Megrémülsz magadtól! Ez szabad? Csinálják ezt mások is? Vagy csak te? Gyorsan kiszállsz a kádból, megtörlöd magad, de a lelkiismeret furdalás érzetét nem tudod letörölni magadról.

Folyt. Köv. 😀

Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress!

Palkó Noémi - aerobic edző

Baráti üdvözlettel
Palkó Noémi
Aerobik edző
Iron Step vezető edző
BodyForm vezető edző
Kangoo Jumps instructor
X-Pole vezető edző

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …