Aki izmos, az kompenzál?

Egyesek szerint, aki a tökély közelébe fejleszti testét, mind esztétikailag, mind kondicionális képességek (erő, állóképesség, hajlékonyság, koordináció) tekintetében, az valamit biztos kompenzál. Általában a lusta emberek vannak ezen a véleményen, akiket nem érdekel a testük, mert a külsőségeket nem tartják  fontosnak. Vagy legalábbis nem annyira fontos, hogy tegyenek érte. Megelégednek a zsírpárnákkal, végül is így télen még jól is jön egy kis fűtőanyag.

A baj csak az, hogy ebben a testben kell leélni az életed, és szerintem megérdemel annyi tiszteletet, és odafigyelést, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.

Lehet itt nyugtatgatni magunkat, hogy a belső   értékek a fontosak, meg hogy a szépség, és a csinos alak múlandó, ám nem véletlenül született az a mondás sem, hogy “ép testben ép lélek”. Ha elhanyagolod a tested, előbb-utóbb meg fogja bosszulni.

banner_660x85

Ne azért akarj edzeni, izmosodni, hogy begyűjtsd a like-okat, és a kockás hasadat minden szögből lefényképezve megosszad a létező összes közösségi portálon.  Elhiszem, hogy jó érzés fogadni a dicséreteket, számolgatni a like-okat, sőt azt gondolni, hogy aki nem like-olta, az biztos azért tette, mert irigy.
Ha ez a cél, akkor valóban kompenzálsz valamit.

Lehet cél a kockás has, de ne mások, ne a like gyűjtés miatt akard, hanem magad miatt. Egyébként is, nem izgalmasabb csak sejtetni a formás idomokat? Hidd el, akkor is látszanak a kidolgozott izmok, ha ruha fedi őket. Én azt mondom, hogy az izmos test, és a kellő szerénység az, ami igazán megnyerő! Próbáld ki! 😉

Ha tetszett a cikk, oszd meg bátran, vagy szólj hozzá, mondd el a véleményed!

Bozsik Ildikó személyi edző

Baráti üdvözlettel:
Bozsik Ildikó
Aerobic edző
Személyi edző

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …