A legtöbb probléma azért van, hogy….

Gondoltál már arra, hogy miért rak az élet rád folyamatosan terheket, megoldandó feladatokat, problémákat, állít eléd kihívásokat?

Hiszem, hogy nincsen probléma, csak megoldásra váró feladatok.

Így ezek a kövek, amiket az utadba görget az élet is ilyen akadályok, amiket el kell tolni, át kell ugrani, tovább kell rajta valahogy jutni. Mindig van megoldás, még amikor azt is hiszed, hogy nincs, mert még nem találkoztál korábban ilyennel. Ahogy mész előre az életedben úgy jönnek újabb és újabb kihívások, megoldásra váró feladatok. Az a szuper, hogy mindegyiket képes vagy megoldani, csak nem biztos, hogy tudsz róla. A megfutamodás is egy megoldás, egy rövid távú megoldás. Amikor mész előre az élet úgyis még egyszer az utadba sodor egy kísértetiesen hasonló helyzetet, hogy lehetőséget biztosítson számodra, hogy okosabban, tapasztaltabban újra nekifuss és megoldd. Persze ilyenkor is ismét fordíthatsz hátat, de mit érsz el vele? Sokkal frusztráltabb, csalódottabb leszel, tele félelmekkel, önmagadat korlátozó paradigmákkal.

Valójában képes vagy megoldani! Lehet, lemondással jár, vagy rossz döntést fogsz hozni, viszont már tapasztaltabb leszel, és később tudod korrigálni, újra nekifutni. Mindenképpen több leszel az által, hogy mersz döntést hozni! A siker csak így érhető el.

A tapasztalat az az, hogy később azt bánjuk meg, amit nem tettünk meg és nem azt, amit megtettünk.

Minden helyzetet és problémát képes vagy megoldani, még akkor is, ha jelenleg úgy érzed ez nem így van. Jusson eszedbe az is, hogy a megoldáshoz mindig kérhetsz segítséget is, nem kell mindent egyedül megoldanod. Bátron támaszkodj a rokonok, barátok, coach, adott terület szakértőjének a segítségére. Az élet lehet, pont azt próbálja neked megtanítani, hogy tanulj meg kérni és elfogadni.

És itt is bátran kérdezz, a picit lejjebb található komment ablakban

Magyar Kitti coach

Kívánok csodálatos, kiegyensúlyozott, sikeres, boldog életet!
Baráti üdvözlettel:
Magyar Kitti
Coach – Támogató hátszél

Check Also

Szupernőként boldog leszek?

Szeretettel üdvözöllek! Demeter Miklós vagyok és hobbim a boldogság kutatás. Abban szeretnék segíteni neked, hogy …