Egy gyors ebéd. Tényleg gyors.
Nekünk a múlt szombati ebéd, Neked lehet a mostani.
A pénteki bevásárlás során találtunk halat a szupermarketben.
2 db, vagyis 0,5 kilónyi hal, pisztráng.
Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt…SŐT! Már az első pillanat ELŐTT is szerettem a pisztrángot, hát nem teketóriáztam, belesuhintottam a kosárba.
2 db, vagyis 0,5 kilónyi hal, pisztráng.
Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt…SŐT! Már az első pillanat ELŐTT is szerettem a pisztrángot, hát nem teketóriáztam, belesuhintottam a kosárba.
Rizs –> főzési idő: 10 perc
Tzatziki: ubi lereszel, besóz, kinyomkod. Oregánó, fokhagyma, joghurt, pici olívaolaj, kevés tejföl. Be a hűtőbe.
Hal: 4 perc jobbról, 4 perc balról. Fűszerek: só, színes bors.
Dekoráció: 13 perc…mert nem találtam a citromot 🙂
Senki sem mondta, hogy a gyors-kaja nem lehet egészséges és finom.
Egy tipp, esetleg pont holnapra!
ui: ja, az ott a pohárban száraz fehérbor, Szeremley Rizling. Nem rontotta el 🙂
Baráti üdvözlettel:
Dobos Helga és Nyers Gyula
Neked főztük ki