Magyar Kitti – Támogató Hátszél, Budapest/Százhalombatta

Bemutatkozás:

19 évesen hatalmas vágyakkal, álmokkal kezdődött. Bizonyítani akartam magamnak és a környezetemnek, hogy képes vagyok megcsinálni és elérni céljaimat. Alkalmazottként rengeteg tapasztalatra tettem szert, és rájöttem mi az én elhivatottságom, mit csinálnék, ha a pénz nem számítana, anyagi bőség lenne már körülöttem…a válasz a coaching volt. Embereket támogatni a céljaik elérésében és látni a fejlődésüket hatalmas élmény számomra és folyamatosan ösztönöz, hogy még többet adjak az embereknek.

Miben fogok Neked segíteni?

Érezted már magad rosszul a bőrödben? Gondoltál már arra, hogy valami nem jó és változtatnod kellene az életedben, de nem tudod, mi lenne az és hol kezd el? Netán tudod, mit kellene tenned, de a környezetedben nem támogatnának, így inkább nem is lépsz? Ilyen esetekben se kell feladni, beletörődni, hiszen mindig van megoldás. A változásnak nem kell mindig fájdalmasnak lennie, én segítek neked, hogy energikusan, lelkesen egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életed teremts.

A megoldást Benned van!

A coaching területe nagyon szerteágazó, az élet minden területét lefedi. A coach nem ad tanácsot, kérdésekkel és feladatokkal cselekvésre ösztönöz, motivál és ez által segíti a megvalósítást, a saját, egyedi megoldásaid megtalálásában és megvalósításában. A jelenre és a jövőre fókuszálok, így viszonylag gyorsan lehet eredményeket elérni.

Kedvenc területeim:

– Karriertervezés: pályakezdőknek és újrakezdőknek a karriertervezés és építés, ami a szokványos önéletrajz, interjún kívül az erősségekkel, készségekkel nagy mértékben foglalkozik, hogy az önbizalmat, határozott fellépést és énképet is építsük.

– Célkitűzés: Sok embernek vannak álmai, viszont amíg ezek nincsenek célként megfogalmazva, addig cselekvés és megvalósítás sincs, legyen szó vállalkozásról, vagy magán célokról. Feladatomnak érzem, hogy segítsek az álmokból célokat kovácsolni a megvalósítást támogatni, akár apró lépésenként.

– Időgazdálkodás: Valójában nem az idő, hanem a feladatok menedzselésének tudománya, egyszer ötletekkel, szokások kialakításával már órákat fordíthatsz a számodra fontos dolgokra, ennek kitalálásában és megvalósításában is segítelek.

– Készségek fejlesztése: Vállalkozó, vezető, alkalmazott, diák legyél az önmagad fejlesztése nagyon fontos. Hosszú távon akkor leszel eredményes, ha a készségeidet is folyamatosan fejleszted. Külső szakember bevonásával még látványosabb eredményeket érhetsz el.
Veled „harcolok” a céljaid megvalósításán, folyamatosan motivállak és támogatlak az utadon.

Coaching és tréning:

Coaching által 100%-ban az ügyfélen van a fókusz, legyen az online vagy személyes munka. Viszont egyre több alkalommal találkozom vele, hogy megoldást keresők emberek, még nem döntötték el merre induljanak el, honnan kérjenek segítséget. Számukra tréning programokat készítek, ahol gyakorlatok által betekintést nyernek a megoldási lehetőségekbe, tapasztalatokat gyűjthetnek.

Író:

Az új élet elindulását segítő rövid, egyszerű könyv az Életkerék- Elemzés által gyorsan meglátod, az életed 8 fő területe mennyire van egyensúlyban, néhány gyakorlati tanácsot is kapsz, hogy hogyan változtass, indulj el, ha valamelyik területen fejlesztened szükséges. Évente 1-szer elkészítendő, így gyorsan mérhetőek a fejlődések és változások az életedben.
Pályakezdőknek és újratervezőknek is készül egy karriertervezéssel kapcsolatos könyv, ahol elméleten és gyakorlaton kívül egyéni tapasztalatokkal, történetekkel segítjük az olvasót.

Tanulmányok

Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vonalon indultam el és a pénzügyek, majd a logisztika irányába indultam el. Majd munka mellett végeztem Life Coach-ként. Folyamatosan fejlesztem magam, könyvek, előadások, tréningek, személyes kapcsolatok és oktatási intézmények révén. Annyi minden érdekel és foglalkoztat sokszor, hogy szerintem soha nem fogom megunni. 

Mottóm

„ Amit az emberi elméddel képes vagy kigondolni és hinni benne, azt képes vagy megvalósítani” – Napoleon Hill
Az életemben meghatározó ez a mottó, amikor akadályok kerülnek elém, segít a továbblépésben, megoldások keresésében.

Szabadidő

A munkám számomra a hobbim is. Szeretek új embereket, kultúrákat megismerni. Könyvet olvasni, moziba menni. A pillanatok hangulatát kiélvezni. megélni.

Vélemények

Coaching:

“Kezdő vállalkozóként a Vision and Shine személyes konzultáció alkalmával számos hasznos ötletet és tippet kaptam. Az üzleti tervezés érintett minden témakört, melyre egy kezdő vállalkozónak szüksége lehet: a vállalkozás célja, célcsoport, üzlettárs kérdése, kapcsolatépítés, és természetesen a marketing/reklám területe.A Vision and Shine által kapott ötletek használhatóak, a rávezető kérdések segítettek az elindulásban, a vállalkozáson belüli lehetőségek feltérképezésében.
Saját cégét mindenkinek magának kell vinnie, azonban egy kis iránymutatás – melyet itt megkaptam – nagyon sokat segíthet. A személyes konzultáció kellemesen, oldott légkörben zajlott. A beszélgetés alatt figyelmet és segítőkészséget tapasztaltam, ezért bátran ajánlom mindenkinek.” – Janó Zsolt

Tréning:

“Jó volt a tréning, felkészült, profi volt az oktató.” – Mónika
“Adj magadnak egy napot, amikor új technikákat tanulhatsz a stressz csökkentésére. Ha azt hiszed, hogy te már mindent tudsz…tévedsz. Itt fogsz újat tanulni.”- Korinna
“Azt értettem meg, hogy inkább a megoldásokon gondolkozzak, és ne a lehetséges problémák elhárítására készüljek fel. A problémákat akkor kell megoldani, ha felmerül. Célokat kell kitűzni.”

Könyv:

“Már jártam coach-nál csoportban és egyénileg is. Az élet-kerékkel is találkoztam már 2x. Így tapasztalatból mondhatom, hogy ez egy nagyon szuper kis összefoglaló! Egyszerű, érthető és nem magyarázza túl a dolgokat, így nem veszek el benne, mint ahogy szoktam.
Úgy érzem hasznos lesz számomra! Így teljesen más, amikor – még ha ez egy jelképes összeg is- “pénzt” fordít rá az ember. Komolyabban is veszi!
“Money well spent!!” :)” – Péter
“Nagyon sok hasznos dogot olvastam az írásaiban, igazán megérte azt a pénzt! Köszönöm!” Erika

Elérhetőségek:

E-mail cím: kitti.magyar@visionandshine.hu
Telefon: 06704250430
Skype: vision_and_shine
weboldalak:
http://visionandshine.hu
http://rajtadall.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Vision-And-Shine

És itt is bátran kérdezz, a picit lejjebb található komment ablakban

Magyar Kitti coach

Kívánok csodálatos, kiegyensúlyozott, sikeres, boldog életet!
Baráti üdvözlettel:
Magyar Kitti
Coach – Támogató hátszél

Check Also

Biczó Fruzsina - szupernő, gasztroblogger

Biczó Fruzsina – Szupernő, gasztroblogger

Bemutatkozás Eddigi életem során nem azok közé az emberek közé tartoztam, akiknek a sport és …