Bíró Bence Péter – Sikerguru – Szekszárd/Budapest

Bemutatkozás:

5 éve foglalkozom intenzíven személyiségfejlesztéssel. Hatalmas változást hozott az életemben, és olyan eredményeket hozott, amikre korábban gondolni se mertem volna. Ilyen például az, hogy több példaképemnek, akinek az előadásain részt vettem, mára a barátaimnak tudhatom őket, vagy a magyar bajnoki cím junior kategóriás klasszikus testépítésben, vagy az, hogy 17 évesen szerződést kötöttem egy amerikai bestseller szerzővel.

Miben tudok Neked segíteni?

Segítek Neked megismerni azokat az tippeket, amik engem is egyre nagyobb eredményekhez juttatnak. Nem kell feladnod a szórakozást, a barátokat, mégis haladhatsz egy jobb irányba életeddel. Lehetsz egyensúlyban, lehetsz sikeres és boldog, és közben élvezheted az élet apró örömeit. Segítek, nagy dolgokat érj el, és abban, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket én már elkövettem. Az én küldetésem, hogy utat mutassak azoknak az embereknek, akik hajlandóak tenni azért, hogy az életük jobbra forduljon.

Elérheted a célod egyedül is, akármit is tűztél ki. Én azért vagyok, hogy megkönnyítsem ezt neked. Kapsz egy irányt, hogy a lehető legkevesebb áldozat, fájdalom, idő, és energiabefektetéssel, a lehető legnagyobb eredményt érhesd el.
Megmutatom neked, hogy mik azok a gondolkodási sémák, amik előre visznek, hogyan építsd be ezeket (és az elkötelezettek a kapcsolódó szokásokat) a mindennapokba, és megtudhatod, hogy mik azok a tudatalatti akadályok, amik eddig nem engedték, hogy eljuss oda, ahova mindig is szerettél volna.

Minek vagyok a leginkább a szakértője?

Eddig leginkább olyan személyekkel foglalkoztam, akik saját belső gátlásaik miatt nem tudtak megfelelő kapcsolatokat kialakítani. Segíteni fogok Neked is kívül-belül átalakulni, ezeket a gátakat feloldozni, és tökéletesíteni a magadról alkotott és kommunikált képet.

Ahol már találkozhattunk:

Nincstobbejofiu.hu
Sikerközösség.hu
PUA.HU
Sikeresemények.hu

Referenciák:

„Jók a videóid. Hiteles vagy, és megnyugtató a hangod. Jól át tudod adni, és érzéked van hozzá. Csak így tovább!”

„Bence, nagyon pozitív a személyiséged, magabiztos, határozott és céltudatos vagy, amilyennek egy férfinak lennie kell. Hiteles, amit mondasz, mivel Te is hasonló nehézségeken mentél keresztül. Számomra a legmeglepőbb, hogy fiatal korod ellenére, mindig használható tanácsot tudsz adni, bármiről is legyen szó. Szeretem, hogy mellébeszélés nélkül elmondod a véleményed, ami által fejlődhetek és ráadásul pozitív példa, hogy én is fel merjem vállalni a véleményem.”

„Nem tudom mi történt veled, mióta megismerkedtünk, de te lettél a példaképem. Esküszöm. Le a kalappal, és ezt most nem viccből mondom. Mellesleg leszoktam a cigiről, rászoktam az edzésre, és a jogsim is meglett. 😀 És nagyrészt azért mert láttam, hogy te mindenbe belefogsz, és neked minden sikerül. Így tovább! Komolyan!”

„Esküszöm Bence példaképem vagy! Sok sikert kívánok a továbbiakba, nagyon megérdemled! Nagyon tisztellek! A vlogjaid is nagyon jók, Hajrá, én szurkolok!”

Elérhetőségek:

Facebook: http://bit.ly/birobencepeter
Youtube: http://bit.ly/vlogok
E-mail cím: biro.bence@sikerkozosseg.hu

Bíró Bence Péter sikerguru width=

Baráti üdvözlettel:
Bíró Bence Péter
Sikerguru

Check Also

Biczó Fruzsina - szupernő, gasztroblogger

Biczó Fruzsina – Szupernő, gasztroblogger

Bemutatkozás Eddigi életem során nem azok közé az emberek közé tartoztam, akiknek a sport és …