Biczó Fruzsina - szupernő, gasztroblogger

Biczó Fruzsina – Szupernő, gasztroblogger

Bemutatkozás

Eddigi életem során nem azok közé az emberek közé tartoztam, akiknek a sport és az egészséges életmód körül forognak a mindennapjaik. Kisgyermek koromban sok féle sportágat kipróbáltam, de egyik mellett sem horgonyoztam le hosszabb ideig. Kevesebb, mint egy évvel ezelőtt 180 fokos fordulatot vett az életem, bekerültem a fitness, a mindennapos edzések, helyes táplálkozás és az egészséges életmód világába, és azonnal szerelembe estem. Azóta nincsen megállás, én pedig képtelen vagyok elképzelni ezek nélkül a napjaimat.

Miben tudok segíteni?

Az internetes „csoda diéták” többszörös kudarcba fulladásai után úgy döntöttem, életmódot váltok, és így sikerült 10 hónap alatt 26kilótól megszabadulnom. Ez alatt az időszak alatt megélt sikereim és kudarcaim tettek azzá a magabiztos, kiegyensúlyozott emberré, aki most vagyok. Tapasztalataim megosztása mellett a másik két szenvedélyem a főzés és a fotózás segítségével kalauzollak végig Titeket fogyásom történetén, és sok finom, új egészséges receptet osztok meg Veletek. Őszinte történeteim segíthetnek átlendülni a mélypontokon, felállni a kudarcok után és elérni a céljaitokat.

Mottóm

Hagyd abba a másokkal való versenyzést, és vágj bele megküzdeni saját magaddal! Ha ma belevágsz egy év múlva ilyenkor hálás leszel magadnak. A fittség nem csak egy cél, hanem életmód! Ne mások testalkata után sóvárogj, a saját testedet akard szebbé, erősebbé egészségesebbé varázsolni! Minden egyes nappal közelebb kerülsz a célodhoz! A különbség aközött hogy ki vagy és ki akarsz lenni azon múlik mit teszel a céljaidért!

Elérhetőségek

E-mail cím: biczofruzsi@gmail.com
Honlap: gombocarthur.blogspot.hu
Facebook: facebook.com/fruzsinabiczophotography

Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress!

Biczó Fruzsina - szuperno, gasztroblogger

Baráti üdvözlettel

Biczó Fruzsina
Szupernő
Gasztroblogger

Check Also

Lázár Gergely Önismereti és párkapcsolati tréner

Lázár Gergely – Önismereti és párkapcsolati tréner

Bemutatkozás: Az önismeret labirintusában úgy igazán Budapestre kerülésem után, 18 évesen kezdtem el a barangolást. …