Szupernő Szakértő

Jelentkezz szakértőnek

Több ügyfél és országos hírnév a Szupernő Szakértő Programmal

A Szupernő Életmód Magazin célja, hogy az oldalon minél nagyobb olvasóközösség legyen, akik kezdetben a szakértőink szolgáltatásai iránt érdeklődnek, majd rövid idő alatt hosszú távú vásárlók lesznek. Ezzel a stratégiával alakítjuk ki partner szakértőink számára az ügyfélkör növekedését, valamint a rendszeres tartalomírásnak és közösségtalálkozóknak köszönhetően országos hírnevet.

De mit is kell tudni a Szupernő Magazinról?

 • Magyarország legújabb, ugyanakkor a legdinamikusabban fejlődő, nőknek szóló életmód magazinja
 • Az oldal egyedisége, hogy nálunk nem újságírók gyártják a szenzációhajhász, ugyanakkor fals információkat tartalmazó cikkeket, hanem a különböző szakterületek szakértői írják le szakmai tapasztalatukat, javaslataikat, ezzel biztosítva a legjobb és leghasználhatóbb információkat az olvasók számára.
 • Eredeti, szókimondó stílusa különbözik a megszokott magazinokétól, ennek köszönheti egyre növekvő népszerűségét.
 • A napi szintű tartalom feltöltésnek köszönhetően folyamatosan növekszik a rendszeres olvasói közösség.
 • Az íráson túl videós tartalommal tesszük még élvezhetőbbé az információk befogadását az olvasók számára.
 • A rendszeres közösségtalálkozókon keresztül tesszük még interaktívabbá az oldalt, melynek célja, hogy a szakértők és olvasók közötti személyes kapcsolat alakuljon ki, ezáltal a bizalmi szint növelése is megvalósul.
 • Az oldalon lehetőség van saját programok szervezésére, valamint saját belső webshopunkon szolgáltatás, illetve termék értékesítésre is van mód.

Milyen problémára nyújtunk megoldást?

Gondolom Te is szembesülsz azzal, milyen nehéz ügyfeleket szerezni. A piac egyre jobban telített, a fogyókúra,-és szépségipar ontja magából az újabbnál újabb megoldásokat, módszereket. Neked egyetlen lehetőséged van, ha talpon akarsz maradni: a csapból is neked kell folynod és BIZALMAT KELL építened.

Ha egyedül szeretnél felépíteni egy jól működő rendszert, akkor szükséged van egy profi honlapra, blogra, facebook oldalra, youtube csatornára, folyamatos hirdetésre. Ha ezt egyedül akarod megcsinálni, akkor rengeteg pénzedbe és még több idődbe fog telni, ha egy komolyabb látogatottságot és népszerűséget akarsz kiépíteni.

A Szupernő Magazin szakértői programjával most lehetőséged nyílik, hogy több 10.000 emberhez eljuss, ráadásul teljesen ingyen. Az eddigi legnagyobb olvasottságú cikkünk több, mint 300.000 (igen, háromszázezer) emberhez jutott el és több, mint 25.000 megosztást kapott: NÉZD MEG

Milyen szakértőket keresünk?

A válasz egyszerű: olyan szakértőket keresünk, akik szeretnék tudásukat megvillantani és szívesen írnak cikket. Feltétlenül jelentkezz, ha az alábbi szakterületnek vagy szakértője:

 • sportedző, fitnesz oktató, aerobic oktató
 • gyógytornász
 • sportmasszőr
 • dietetikus, táplálkozástudományi szakember
 • life coach, business coach
 • pszichológus
 • orvos
 • motivációs előadó
 • fodrász
 • manikűrös, pedikűrös
 • kozmetikus
 • sminkes
 • stylist
 • divattervező
 • vagy bármilyen szakterület, amivel hozzá tudsz járulni, hogy átlagos nőből Szupernőt varázsolj

Mit fogsz kapni a Szupernő Magazin szakértő programjában?

 1. Először is egy saját, egyedi microsite-ot kapsz a szuperno.hu oldalon belül, ami a te bemutatkozó szöveged, fotóid, vevőid véleményeid fogja tartalmazni, valamint ezen az oldalon már kérdezhetnek is tőled az érdeklődők. Ráadásul minden elérhetőséged megadhatod, illetve ha van honlapod, közvetlenül átklikkelhetnek hozzád.
 2. A saját egyedi microsite oldaladnak az url-je kikerül a felső, szakértőválasztó menüsor megfelelő részébe
 3. Cikk írási lehetőség (tudod, minél aktívabb vagy, annál több ügyfeled lesz) – heti minimum 1 bejegyzés szükséges.
 4. Az általad írt cikkek végére elhelyezhető a microsite-od url-je, valamint fényképed és szakértői státuszod
 5. A friss bejegyzéseid a főoldalon, első helyen fognak megjelenni.
 6. Minden egyes bejegyzésed megosztjuk a Szupernő Magazin facebook oldalán, illetve a központi facebook oldalunkon, ahol közel 90.000 feliratkozónk van.
 7. Az általad megírt cikket egyetlen gombnyomással kiposztolhatod a saját facebook oldaladra is.
 8. Minden bejegyzés végén van egy facebook megosztás gomb, amire az olvasó ráklikkelve megoszthatja ismerősei körében a cikked, így fog elterjedni, hogy te szakértő vagy.
 9. Admin felületet kapsz a városodra, vagy kerületedre készített szupernős facebook al-oldalra, ahol külön kommunikálhatsz a leendő ügyfeleidnek a veled egy térségben lévő szakértőkkel közösen
 10. Közösségtalálkozók szervezésében segítünk, illetve annak promotálásában is aktívan részt veszünk
 11. Nagyobb események hírlevélben való kiküldés a központi adatbázisunkra (8.000 fő aktív olvasó)
 12. A központi hírlevélben a hét legnépszerűbb bejegyzéseit kiküldjük, ezzel is segítve a Te munkád. Úgy döntjük el, melyek a legnépszerűbb cikkek, amelyik bejegyzés a legtöbb megosztást kapja az olvasóktól az adott héten.
 13. Már az induláskor “kiképzünk”, hogy hogyan kell úgy megírni egy cikket, hogy azt az olvasó és a google is szeresse. Ezt a tudást bármikor a saját iparágadban is fogod tudni kamatoztatni – már ezzel a tudással is piacvezető lehetsz.
 14. A Szupernő szakértő csapatának negyed évente közös csapatépítő programok, hogy mi is egy szuper közösséget alkothassunk
 15. Egy pontrendszert dolgoztunk ki, ahol pontokat gyűjthetsz a cikkeid minősége, pontosság feltöltése és a megosztások számát figyelembe véve, amit a saját Branded felépítésére tudsz majd beváltani – saját marketing-cégvezetői képzéseinken bővítheted tudásod, rendezvényeinken vehetsz részt előadóként, prezenterként, vagy akár a teljes honlapodat, illetve marketing-értékesítési rendszered is megcsináljuk.

Mennyibe kerül?

A Szupernő Szakértő Program részvétele DÍJTALAN!

Jelentkezz MOST a Szupernő Szakértő Programra

Alap adatok
Vezetéknév:*

Keresztnév:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Szakértői terület:*

Szolgáltatás végzésének helye(i):*

Honlap / facebook rajongói oldal:

Megjegyzés:

Postai cím

Város:*

Utca, házszám:*

Irányítószám:*A gomb megnyomása után fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, ami a további információkat és teendőket fogja tartalmazni.

 

Google Analytics statisztika

1 hetes oldallátogatottsági adatok

2014. 05. 22. – 2014. 05. 28.

 

Közösségi áttekintés

Analytics statisztika 1

 

Pillanatnyi látogatottság

pillanatnyi

 

Demográfiai összegzés

Analytics statisztika 3

 

Életkori megoszlás

Analytics statisztika 4

 

Látogatók földrajzi elhelyezkedése

Analytics statisztika 5

 

Magyarország látogatói régió szerinti eloszlása

Analytics statisztika 6

Az oldal aljára értünk, most görgess vissza és töltsd ki a jelentkezési űrlapot!