női orgazmus

Vigyázz, kiderülhet, ha színleled az orgazmust

A nők olykor színlelik a végső gyönyört szexuális életük egy szakaszában. A szakemberek szerint ez egyáltalán nem meglepő, hiszen amíg szexuális különbségek vannak férfiak és nők között, mindig lesz orgazmus-színlelés is.

Ez alól én sem vagyok/voltam kivétel – bizony színleltem, pedig igyekeztem elmondani, miért nem voltam éppen szenvedélyes -:( Szerintem kevesebb az olyan férfi, aki mindezt elfogadja, mint aki nem…
De miért nem ??

Volt olyan férfi az életemben, aki minden alkalommal megsértődött, amikor elmondtam neki (miután megkérdezte tőlem), hogy volt-e orgazmusom…?! Így amikor nem volt, végül csak színleltem, mintha lenne… így elkerültük a heves szóváltásokat! Közben persze az ilyen szexek alatt döntöttem el, ez így nem jó, meg fogom mondani, amit érzek. Lassan értem meg erre a feladatra, nyuszi voltam ilyesmit felvállalni.

Egyik kedvelt filmemben -A Harry és Sally – volt egy vicces jelenet, amikor Meg Ryan egy földrengésszerű orgazmust tettet egy kávézóban, hogy bebizonyítsa, minden nő képes a színlelésre. Jót nevetek rajta, ha a képernyőn van, ám az életben nem ilyen egyszerű a dolog.
De miért színleltem pl. én oly sokszor-elsősorban azért, hogy ne okozzunk fájdalmat a partnerünknek, ha netán nem jutunk el a csúcsra.

Egy férfi öröme nagyon is arra a pillanatra van fókuszálva, amikor eléri az orgazmust, és azt gondolja, hogy a nőknek is csak ez a fontos. A Férfiak úgy gondolják, hogy orgazmus nélkül nincs élvezet, tehát a csúcs nélküli szex egy hatalmas hiba!

Barátnőmmel chat-eltem minap
Nem ért velem egyet, “mindent a nyugalomért” – mondja ő, és a színlelő nők nagy többsége vallja ugyanezt! Az orgazmus színlelése ugyanis megvéd a szex utáni konfliktustól, és ha az én esetemet nézzük, még csak nem is panaszkodtam az elmaradt örömről, viszont magamban puffogtam!!

Sok esetben ugyanezt alkalmazza ( nevezzük Gizinek) barátnőm is: „Amikor nem vagyok szeretkezős hangulatban, de a párom igen, inkább gyorsan túl akarok lenni rajta, és színlelek egy orgazmust a veszekedés elkerülése végett. Az „orgazmusom” ad neki ugyanis egy kis töltést és ilyenkor tudom, hogy büszke magára, hogy jól csinálja.”

Sokan azt gondolják, hogy a színlelt orgazmus ösztönzőleg hat a férfira. Ez nagyrészt annak a szintén téves elképzelésnek köszönhető, hogy a férfiak azt hiszik, a nemi együttlét nem lehet tökéletes anélkül, hogy mindkét fél eljutna a csúcspontra!!

Privát tréning

Valahogy ezzel a felfogással ismertem meg a férjem is!!
De én ezt a kapcsolatot már másképp kezdtem, mint bármelyiket előtte!!
Ha nem akartam >>> megmondtam! Ha nem volt jó >>> megmondtam! Ha egyedül akartam lenni >>> megmondtam! Elején ki volt tőlem, hisz volt úgy, hogy heti szinten az arcába vágtam, amit érzek, legyen az jó vagy rossz. 40 múltam, mire tisztában lettem azzal, hogy vannak olyan napok, amikor “biztosan nem fog összejönni az orgazmus” és ezt ki is mertem mondani.

A szex nem csupán az orgazmusról szól, és egy érett, kiegyensúlyozott párkapcsolatban elvileg nem kéne, hogy bármelyik félnek is lelkiismeret furdalása legyen attól, hogy ő, vagy párja nem jutott el az orgazmusig. Miért kéne feltétlen azzal frusztrálnunk magunkat, hogy mindenáron el kell jutnunk a “csúcsra”??!

Mi manapság már viccesen éljük meg az ilyen “részeket”, hisz van úgy, hogy a nincs kedvem (tele az agyam, fáradt vagyok, stb…), de persze ettől még a párom vágyhat a szexre. Megmondom neki mi a helyzetet és nincs kamu, de boldogan szerzek neki örömet!! Ilyenkor szokta mondani “beleharapsz a párnába” 😀 😀

Az Orgazmussal annyiféleképpen találkozik az ember. A minap furcsa dologra lettem figyelmes a teremben, vendégeim edzése alatt látom ám, hogy egy 30-as hölgy a vibro gépen fekszik és rezegteti vagy edzi az alhasát vagy a fenekét, láttam rajta, hogy nincs köztünk -“élvezte…”. Én kikerekedett szemmel néztem-” komolyan így edz, vagy orgazmusa van a gyakorlattól?? Közel 15 percig ebben a furcsa pózban.”

Aztán elgondolkodtam – lehet otthon színlel, itt meg kiélvezi a mozgás örömét másképp??:D hm…. Edzőteremben átélt orgazmus ( olvastam már róla ), valóban képesek ilyesmire a nők, és ha igen, miért?
Létezik-e ez a fitness jelenség? Valóban van ez az az új mánia: “orgazmus” edzés közben?! Létezik, hogy hasizomgyakorlatoktól spontán eljuthatsz a csúcsra!?

Egy népszerű amerikai blogon indult a sztori / pletyka, miszerint nők százai élnek át eget rengető orgazmust különböző konditermekben, és nem azért, mert az edzőjük egy igazi macsó, hanem szimpla edzésmozdulatoktól. Állítólag rengeteg csaj sorban számol be hasonló élményekről, aminek eredményeképpen én is utánanéznék a jelenségnek: mármint annak, hogy a fenében lehetséges elélvezni egy edzés alatt.?! 😉

Edzés közben egyébként is megemelkedik szervezeted endorfin,- és dopaminszintje, ugyanúgy, mint szex közben, szóval ilyenkor alapból könnyebben kapható vagy a mókára. Állítólag rá lehet erősíteni az orgazmus-izmaidra, végezz el minimum 6×20 félfelülést egyenesen kinyújtott lábakkal vagy keress egy kapaszkodót, ahonnan nem ér le a lábad és emelgesd a térdeidet mellmagasságba, miközben megfeszülnek a hasizmaid….
Hm ….
Ha érzel valamit, írd meg, mert irtó kíváncsi vagyok, hogy működik-e!

De végszóként színlelés, vagy élvezetes orgazmus -A szex nem versenysport és nem is előadó művészet!
NINCS olyan, hogy valamilyen eredményt el kell érni, valaminek meg KELL történnie az együttlét során.
Maga a lényeg az együttlét.

Akinek valamiféle kitűzött célja van ezen kívül, az már hibázik. És ez a hiba vonja maga után a többit, a megjátszott orgazmust, stb-t.
Arra jó a megjátszott orgazmus, hogy vélt, saját magunk által kreált elvárásainknak megfeleljünk. 🙂 Ennyi, nem több!!

Ha tetszett a cikk, oszd meg nyugodtan!

Gyöngyösi Szilvia - Grandup

Baráti üdvözlettel
Gyöngyösi Szilvia
GrandUp kitalálója, Master Trainer
Fitnesz edző

Check Also

Candida diéta

Candida – az ezerarcú “gyilkos”

Évek óta igyekszem egészségesen étkezni – több kevesebb sikerrel!! De az utóbbi 1-2 évben szinte …