Fogyás 3 hét alatt!

3 hét alatt igenis bele lehet fogyni a miniszoknyába! Igenis elég 3 héttel korábban észbe kapni, hogy jól álljon rajtad a tapadós naci! Még sportolnod sem muszáj!

Egyszer összefutottam egy régi ismerőssel egy összejövetelen. Feltűnt, hogy jóval vékonyabb, mint szokott, de igazából nem volt tippem, mikor fogyott le, mert már vagy egy éve nem találkoztunk.

“Azta, hogy lefogytál – ez igen!”
“De jól áll ez a ruha – nagyon vékony lettél!” – mondták neki többen is az asztaltársaságból.

Ő gurgulázva nevetett egyet, és azt mondta:
“Hagyjad már, 3 heti éhezésem van ebben!” – és láthatólag büszke volt magára. El is hiszem. Nem lehet semmi 3 hétig éhezni. Marha sz@r lehet, ő mégis megcsinálta. És le is fogyott vele.

Két hónappal később láttam róla képet. Felszedett, nem keveset. Gondolom, nem bírta tovább az éhezést.

banner_660x85

————————————————————————————-
Aki megfelelő háttértudás, és saját testének ismerte nélkül kezd fogyózni, az jegyet vált egy fájdalmas tapasztalatra. A kudarcélmény garantált.
————————————————————————————-

Miért?

Mert fogalma sincs arról, hogy a hirtelen “siker” mögött élettanilag mi van. Nem tudja, hogy:

1. azért lehet 3 hét éhezéssel, mozgás nélkül is szépen lefogyni, mert a fogyókúra elején, a drasztikus szénhidrátmegvonás nagy mennyiségű vízvesztést okoz, ami kapásból letol pár kilót.

2. éhezéskor tápanyag híján rögtön az izmaidat zabálod fel: ettől tűnsz vékonyabbnak, nem attól, hogy a zsírod csökkent.

Ezek viszont nem eredményeznek igazi fogyást. Honnan tudod, hogy a fogyás igazi vagy nem igazi? Onnan, hogy megmarad-e az eredmény. Ha lefogysz, de rövidesen vissza is hízol, akkor az csak fogyásnak látszott, de valójában nem volt az. Izomból és vízből dobtál le egy keveset – vagy sokat, mindegy.

És akkor most jön a jogos kérdés: hogyan fogyhatsz tartósan, visszahízás nélkül? Csakis ÉLETMÓDVÁLTÁSsal. Amikor lecseréled a főzéshez használt hagyományos alapanyagokat, száműzöd a fehér lisztet és a cukrot, és elkezdesz mozogni.

Ennyi a titok.

És ez bizony nem megy 3 hét alatt.

Ész nélkül meg főleg nem…

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran!

Dobos Helga és Nyers Gyula - helgafitness.hu

Baráti üdvözlettel:
Dobos Helga és Nyers Gyula
Neked főztük ki

Check Also

fitnesz mítoszok

7 női fitness-mítosz

Másképp kell edzened nőként, mint a férfi sportolóknak? Ha az alakformálás, esztétikus izomépítés a célod, …