Komári Ági aerobic edző

Varga-Komári Ágnes (Madárka) – aerobik edző és pilates oktató

Bemutatkozás:

Dr. Varga-Komári Ágnes vagyok. Egy komoly egészségügyi kihívás, a PCOS terelt a fitnesz világába, melyet 2010-ben diagnosztizáltak nálam. Ma már nehezen hiszik el rólam, hogy egykor én is megküzdöttem ezzel a problémával. A múlt valóban csak emlék; a jelen és a jövő a mozgás öröme, megmutatni másoknak, hogy az egészséges életmód nem gyötrelem és örök lemondás, hanem egy boldog és kiegyensúlyozott életforma.

Tanulmányok:

Tanulmányaim

  • Fitness Akadémia – aerobik edző
  • Fitness Company – pilates oktató
  • Corvinus Egyetem – pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó
  • ELTE ÁJK – jogász

Sportmúlt

  • jazzbaletts
  • aerobiks
  • hosszútávfutás

Minek vagyok a szakértője?

Leginkább a kitartásnak. A fegyelmezett étkezés, a rendszeres sport, a szénhidrátszegény táplálkozás munka és család mellett is megvalósítható. Egy kellemes dance aerobik óra babával a hátunkon, egy kemény alakformáló edzés babakocsival, pilates napozás közben – csak néhány példa arra, hogyan lehet a társaságomban eltölteni egy-egy órát.

Vendégeim írták rólam

„Amikor együtt átnéztük a hűtőmet és a konyhaszekrényt, azt gondoltam, hogy amit mondasz, azt képtelenség betartani. Aztán tessék, maradt minden úgy, ahogy tanácsoltad, és szuper finomakat eszem! Azt pedig külön köszönöm, hogy te igazodsz hozzám az edzés közben, és nem saját magadnak tartasz olyan órákat, amelyeken az életemért kell küzdenem. :D” (Era)

“Szuper, minden kívánt izomcsoportot megmozgató, jó hangulatú edzések! Ági figyel és rávezet, hogyan kell az egyes mozdulatokat helyesen csinálni, milyen nehézségi fokozatok vannak egy adott mozdulatsorban, es hogy ez alapján melyiket ajánlja. Szabadtéri edzés eseten kihasználjuk a terep nyújtotta lehetőségeket, és meglepetésszerűen végzünk kitöréseket. Unatkozni nem lehet ezeken az órákon, majd a másodnapra jelentkező jóleső izomláz tudatja, hogy az edzés nem volt eredménytelen!” (Tamás, személyi edzés)

„Néha olyan érzésem van, hogy hiányzik egy kereked, főleg, amikor már rajtad is látszik, hogy a teljesítőképességed határán táncolsz, és mégis mosolyogsz, nevetsz… és levezetésképpen csinálunk még néhány kitörést és fekvőtámaszt. Nem fér kétség ahhoz, hogy egy energiabomba vagy!” (Sanyi, személyi edzés)

„Mindig hálás leszek Neked azért, hogy bíztattál és segítettél nekem a PCOS-cirkuszom kezdetén. Te voltál a példa, hogy ebből van kiút, a pozitív energiád pedig hatalmas erőt adott az életmódváltáshoz!” (Andi)

Mottó

„If you can dream it, you can do it.” – Walt Disney

Elérhetőségeim

E-mail cím: komari.agnes@gmail.com
Honlap: http://www.birdiesrecipes.com/ (hamarosan!)

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran!

Komári Ági aerobic edző

Baráti üdvözlettel
Varga-Komári Ági
Aerobic edző

Check Also

Baráth Krisztina fitnesz edző

Baráth Krisztina Bianka – fitnesz edző

Bemutatkozás: 16 évesen csöppentem bele a Fitness világába, és már az elején éreztem, hogy szeretnék …