KÁLMÁN TERÉZ – aerobikedző, személyi edző

Bemutatkozás:

2012 tavaszán meghallottam a Fitness Company szlogenjét, és megfogadtam: a hobbim lett a hivatásom! A mozgás mindennapjaim része, a motivációm: még több embert mozgásra bírni, örömet csalni az arcokra, frissességet és fittséget vinni a mindennapokba, hirdetni az egészséges életmód erejét és szépségét (és ez most nem “bull-shit”)!

Csoportos- és személyi edzéseim során, valamint blogbejegyzéseimen keresztül immáron évek óta segítek vendégeimnek, hogy elérjék céljaikat, hogy önmaguk számára a legjobbá váljanak!

Miben tudok Neked segíteni?

Minden kezdet nehéz, mindenkinek vannak félelmei, kudarcai. De biztos, hogy vannak céljaid, álmaid is, melyek motiválnak, melyeket mindennél jobban szeretnél elérni! Formásabb külső, egészségesebb szervezet, fittebb mindennapok, jobb közérzet, derűsebb életszemlélet… Meríts erőt, indulj el! Az első lépés a legnehezebb!

De indulj el – és mozgásban maradsz! Lehet, hogy párszor elesel. Lehet, hogy egy kemény edzés után azt mondod, soha többet. De nagyobb a valószínűsége annak, hogy büszke leszel magadra! Mert elkezdted, mert megcsináltad. Mert van mire büszkének lenned! A küzdésed, a kitartásod dicsősége örökre megmarad, újra és újra örömet okoz majd! Csak indulj el – és mozgásban maradsz! Egyedül nem megy? Akkor a legjobb helyen jársz! Segítek!

Szakmai végzettségeim:

  • 2013. május: Fitness Company Aerobik sportedző
  • 2013. szeptember: Fitness Company Pilates oktató
  • 2014. február: Fitness Company Személyi edző
  • 2014. június: Fitness Company X-training oktató

Minek vagyok leginkább a szakértője?

Válj Önmagad számára a legjobbá! Sportolj, táplálkozz egészségesen, találd meg a lelki egyensúlyodat! Tedd mindezt szívből, és ne kényszerből! Dolgozz meg úgy a hosszú és egészséges életért, hogy közben az ne rohanjon el melletted!
Talán ebben, a három pillér egyensúlyának megtalálásában tudok segíteni Neked!

A vendégeim ezt mondták rólam:

„Amióta rendszeresen járok az óráidra, velem megszerettetted a mozgást. Élvezem, hogy mozgok, és egy pillanatig nem érzem kényszernek. Emiatt nagyon hálás vagyok. Köszönöm.” (Janka, csoportos edzés)

„Teréz nem csak edző, de barát, pszichológus, dietetikus és még sorolhatnám. Minden alkalommal kapok valami pluszt. És olyan motiváló ereje van, amivel egy hegyet is el tudnék tolni! Nagyon szeretem Őt, csupa szív!” (Orsi, személyi edzés)

„…csak annyit szerettem volna írni, hogy WOW!!! Gratulálok a Bárhogy is legyen: mozogj-hoz! Csodálatos! Nekem bearanyozza a reggeleimet. Vééégre nem elcsépelt közhelyek, nem zsarnokoskodó, számonkérő és lelkiismeretfurdalást keltő bejegyzések, hanem lelkesítő, motiváló (!!) őszinte, hasznos, praktikus, kedves, tájékozott és tájékoztató, ízléses, gusztusos posztok. Le vagyok nyűgözve. Tényleg. Hozzátartozol a reggelemhez! Szóval csak így tovább, és a legeslegfontosabb: KÖSZÖNÖM!” (Zsuzsi, blog-olvasóm)

MOTTÓM:

„Ha nem repülhetsz, fuss! Ha nem futhatsz, menj! Ha nem mehetsz, csússz! De bárhogy is legyen: mozogj!” (Ifj. dr. Martin Luther King) Mozogj, mert energiát, lendületet, élményt ad! Mozdulj velem!

Elérhetőségek:

Honlap: barhogyislegyenmozogj.hu/
Facebook: Bárhogy is legyen: mozogj!
E-mail cím: barhogyislegyenmozogj@gmail.com

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Kálmán Teréz

Baráti üdvözlettel:
Kálmán Teréz
fitnesz oktató

Check Also

Komári Ági aerobic edző

Varga-Komári Ágnes (Madárka) – aerobik edző és pilates oktató

Bemutatkozás: Dr. Varga-Komári Ágnes vagyok. Egy komoly egészségügyi kihívás, a PCOS terelt a fitnesz világába, …