Dobos Helga és Nyers Gyula

Bemutatkozás:

Nem vagyunk semmiféle divatdiéta elvakult hirdetői, nem vagyunk önjelölt guruk, és nem vagyunk szobortestű fitneszbajnokok sem. Nem akarunk rád sózni semmiféle csodapirulát, amivel megspórolod a munkát. Egy hétköznapi család vagyunk: férj – feleség egy óvodás gyerekkel, egy fitnesz-szakács és egy személyi edző.

Tudjuk, milyen az, amikor nem érzed jól magad a bőrödben, de nem tudod, hogyan változtass. Mi is átéltük, pont ezért szeretnénk segíteni Neked, fogni a kezed, hogy kezdő Életmódváltóként eligazodj az információrengetegben, és meg tudd tenni az első lépéseket.

Milyen problémára adunk megoldást:

Ha kezdő Életmódváltóként nem tudod, hogyan kezdd a változtatást, mi segítünk. Képes leszel egyszerűen elkészíthető, finom ételeket főzni, melyeket a családod is megeszik, így nem kell majd százfelé főznöd. Az alapanyogokért nem kell drága bioboltokba járnod, beszerezhetők a legközelebbi szupermarketben. Edzeni pedig megtanulsz otthon a szobádban, vagy a szabadban, sérülésveszély nélkül. Mindezekkel időt és pénzt spórolsz.

Szakmai végzettségeink:

Helga:

  • GET FIT (felfüggesztéses) tréner
  • Gymstick Muscle tréner, Crossover Fitness tréner
  • személyi edző, Fitness Company
  • aerobik sportedző, Fitness Company

Gyula:

  • szakács, gyakorlat: Larus Étterem, Buday Péter vezetése alatt
  • életmód és táplálkozási tanácsadó, Weider Professional
  • sporttáplálkozás & táplálék kiegészítés tanfolyam, Weider Professional
  • funcionális tréner, Weider Professional

Miben vagyunk igazán jók:

a változtatás most még ijesztően magas hegynek tűnik számodra, de mi segítünk apró lépésekké bontani. Mozgás, táplálkozás és főzés egységét tanulod rögtön az elejétől kezdve: mindent egy helyen.

MOTTÓNK:

“Az életben nincs olyan, hogy semmiért kapsz valamit.” (Napoleon Hill) – A jó alakért nagyon keményen meg kell küzdened, instant csodaszert nem tudunk ígérni. A csodaszer maga a Te akaraterőd: ez fog átsegíteni mindenen. Ha ez megvan, mi mögé tesszük a szakmai tudást, és Tied a siker!

Referenciák:

“Gyula bebizonyította számomra, hogy az egészséges az NAGYON finom.”
(Spakievics Veronika)

“Mindenkinek javaslom a Helga és Gyula által közvetített programot, mert ez VALÓDI, tudom, mert megtapasztaltam a saját bőrömön. Rengeteget tanultam pár hónap alatt és ez az alakomon is meglátszik, nem is beszélve a hangulatomról. Mindenki azt kérdezgeti, mitől vagyok ilyen fitt és jókedvű :-)”
(Tóth Anett)

“Helga megtanított rá, hogy nincs semmiféle csoda vagy titok, csupán két dolog létezik, amivel el lehet érni az áhított alakot: a nagyon tudatos
étkezés és az edzés.
A módszer működött.
Pár hónap kitartó munka, Helga szakértő odafigyelése és irányítása segítségével sikerült elérni, hogy újra rám jöjjenek a 7-8 éve hordott ruháim!!!”
(Lénárd Johanna)

Elérhetőségek:

Facebook: Helga Fitness
E-mail cím:helgafitness@gmail.com
Telefon: 0670/947 6815

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Dobos Helga és Nyers Gyula - helgafitness.hu

Baráti üdvözlettel:
Dobos Helga és Nyers Gyula
“Neked főztük ki”

Check Also

Komári Ági aerobic edző

Varga-Komári Ágnes (Madárka) – aerobik edző és pilates oktató

Bemutatkozás: Dr. Varga-Komári Ágnes vagyok. Egy komoly egészségügyi kihívás, a PCOS terelt a fitnesz világába, …