Baráth Krisztina fitnesz edző

Baráth Krisztina Bianka – fitnesz edző

Bemutatkozás:

16 évesen csöppentem bele a Fitness világába, és már az elején éreztem, hogy szeretnék ezzel komolyabban is foglalkozni. Edzőim már akkor tanácsolták, hogy szerezzem meg a megfelelő képesítéseket, így hamar megkezdtem a kemény edzéseket, hogy elérjem céljaim. A rendszeres testmozgás, és a szakszerűen felépített edzések hatására fantasztikus változásokat észleltem magamon, és ez az, ami motivál engem abban, hogy még keményebben küzdjek és megvalósítsam az álmaim.

Miben fogok tudni neked segíteni?

Alig vannak manapság olyan nők, akik elégedettek önmagukkal, és minden porcikájukat olyannak szeretik, ahogyan az van. Nos, én abban hiszek, hogy semmi sem lehetetlen! Kemény munkával, és kitartással bármilyen cél, bármilyen álom alak elérhető. Nekem a legfontosabb célom, hogy hétről hétre közelebb kerülj a célodhoz, legyen szó akár az állóképességed növeléséről, akár a zsírpárnák eltűntetéséről, esetleg izmos, feszes testalkatról. Megfelelő táplálkozás, a kemény edzéseim, és a támogatásom egy kiváló recept ahhoz, hogy elérd az álmodat. Ne csak ábrándozz, tedd meg az első lépést!

Végzettségeim:

  • Fitness Akadémia – Aerobik sportedző
  • Kangoo Club Hungary – Kangoo Power Trainer
  • Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar – Fuvola előadóművész szakirány

Mi az erősségem:

Meghatározza a jellememet a lendületesség, a vidámság, a kirobbanó energia. Úgy érzem, amikor a vendégeim egy kemény edzés után elhagyják a termet, hiába a fáradtság, mindenkinek az arcán van a mosoly, mert igyekszem a stresszes hétköznapokat megkönnyíteni azzal, hogy átadok egy szeletet a bennem rejlő erőkből, és pozitív kisugárzásból. Ami meghatároz még engem, az nem más, mint a kemény munka. Szigorú vagyok, és elvárom, hogy mindenki megpróbálja kihozni magából a maximumot. Ösztönözlek és segítelek a fejlődésedben. Maximalista vagyok és alapos, így nem kérdés, hogy mellettem eléred céljaid.

MOTTÓM:

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Merj álmodni, és az álmok valóra válnak!
Én azt mondom, egy életünk van, és ezt bizony ki kell használni, és persze ki kell élvezni. Ne várj a csodára, vágj bele, és tapasztald meg, hogy a sport igen is megváltoztatja az életed mind testileg, mind lelkileg. Eljött a Te időd! Én szurkolok!

Elérhetőségek

E-mail cím: krisztinabarath92@gmail.com
Telefon: 0630/313 7047
Facebook oldal: facebook.com/krisztinabianka.barath

Ha bármilyen kérdésed van, itt alul a komment részben is nyugodtan felteheted

Baráth Krisztina Bianka - fitness edző

Baráti üdvözlettel
Baráth Krisztina Bianka
Fitness edző


Check Also

Komári Ági aerobic edző

Varga-Komári Ágnes (Madárka) – aerobik edző és pilates oktató

Bemutatkozás: Dr. Varga-Komári Ágnes vagyok. Egy komoly egészségügyi kihívás, a PCOS terelt a fitnesz világába, …